UOČI FINALA

Novitet u organizaciji Eurosonga zabrinuo Hrvate: ‘Što znači ovaj natpis uz našeg Baby Lasagnu?‘

Poznat je dio redoslijeda nastupa u finalu Eurosonga, no obožavatelje je zabrinuo poseban natpis

Baby Lasagna na press konferenciji

 Livio Andrijic/Cropix

Na službenim stranicama Eurosonga pojavio se dio redoslijeda nastupa u finalu, a uz našeg predstavnika stoji natpis "odabir producenata".

Naime, mnoge je zabrinuo ovaj natpis, no to samo znači da će producenti emisije odlučiti kad će naš predstavnik Baby Lasagna nastupati. Hoće li to biti u prvom ili drugom dijelu emisije, ovisit će i o rezultatima druge polufinalne večeri u četvrtak.

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

Podsjetimo, nakon press konferencija iz polufinala, oni koji su prošli u finale do sada su izvlačenjem birali hoće li nastupati u prvoj ili drugoj polovici večeri, no sve se promijenilo od ovog ožujka. Tada je uvedena spomenuta nova kategorija "odabir producenta", a upravo je Baby Lasagna jedan od natjecatelja kod kojeg je taj natpis zbunio gledatelje.

Izvršni producent Christer Björkman ovako je objasnio zašto su došli do te odluke.

- Želimo napraviti najbolji mogući show i dati svim umjetnicima šansu da zablistaju. Prošlih godina mogli ste čuti po nekoliko balada u istom dijelu prijenosa ili bi mnogi favoriti nastupali u istoj polovici. Sad kad smo dodali fleksibilnost izbora producenta, to nam daje mogućnost da napravimo bolji tempo - kazao je.

Uz Hrvatsku, u ruke producenata su prepuštene Srbija, Portugal te Ukrajina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:05