MODNO OSVIJEŠTEN

Novi ministar voli luksuzne tenisice: Špicom prošetao u modelu od 1200 eura, a pogledajte što još ima u kolekciji

HDZ-ovac iz Varaždina na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije na kojima se može vidjeti da je ljubitelj luksuznih tenisica

Damir Habijan

 Josip Moler/Cropix

Damir Habijan, 41-godišnji zastupnik u Hrvatskom saboru iz redova Hrvatske demokratske zajednice te kandidat za idućeg ministra gospodarstva i održivog razvoja, viđen je u subotu u centru Zagreba na popularnoj špici u skupocjenim tenisicama Valentino Garavani Bubbleback.

Tenisice su to koje se uglavnom prodaju u online trgovinama luksuznom odjećom i obućom i koštaju između 720 i 1120 eura. Glomazniji modeli s debljim poplatima poput ovog kojeg je u subotu na nogama imao Habijan posljednjih su nekoliko godina više nego poželjni i nose ih uglavnom modno osviješteni pojedinci.

image

Damir Habijan

Josip Moler/Cropix

HDZ-ovac iz Varaždina, inače diplomirani pravnik, na društvenoj mreži Instagram nerijetko objavljuje fotografije na kojima se može vidjeti da je ljubitelj tenisica koje proizvode luksuzne modne kuće poput Valentina i Prade, ali i da nosi skuplje modele koje prave Adidas i Nike.

Pradine tenisice koje se u online trgovinama mogu nabaviti za malo više od 1000 eura (kad nisu na akciji) nosio je na fotografiji koju je objavio sredinom kolovoza ove godine.

U jednom od Adidasovih modela s popularnim i hvaljenim Boost poplatom fotografiran je u rujnu 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:46