ČEMU OVO?

Nika Turković snimala se na ulici kako plače na video svoje pjesme

Natjecateljica showa ‘Superstar‘ Mia Ribić izvela je Nikinu pjesmu ‘Ima smisla‘

Nika Turković

 Screenshot/instagram/nikaturkovic/

„Zauvijek mi život ima smisla nakon ovog momenta”, napisala je Nika Turković, članica žirija talent showa „Superstar” gdje se traže novi pjevački talenti. Podijelila je video natjecateljice Mie Ribić koja je u natjecanju pjevala Nikinu pjesmu „Ima smisla”.

image

Nika Turković

Screenshot/instagram/nikaturkovic/

Uz isječak iz svog nastupa, natjecateljica je napisala svoje dojmove.

„Još uvijek sam pod dojmom ovog "najež" trenutka. Vidjeti nekoga koga gledam kao svoj uzor, kako pušta suzu dok ja pjevam njenu pjesmu je totalno nerealan osjećaj. Hvala Niki za ovu prelijepu pjesmu, hvala SuperStar Croatia na prilici da budem ovdje na ovoj sceni, hvala svim članovima žirija na komentarima, hvala mojoj porodici koja mi je konstantni vjetar u leđa, hvala svim navijačima koji su izdvojili vrijeme i glasne žice da bi me podržali u subotu, hvala mojoj ekipi s motocrossa, i hvala publici koja je glasala, vaši su me glasovi progurali među 8 najboljih. Ovo putovanje je emocionalni vrtlog i duboko sam dirnuta vezom iskovanom kroz glazbu. I da, hvala ostalim kandidatima što ovo putovanje čine posebnim”, stoji u opisu videa.

„I ova pjesma i ja imamo sad toliko više smisla, hvala ti na tome, čarobnice mala”, napisala joj je Nika u komentar, a potom je podijelila kako zbog ovog nastupa ne može suspregnuti suze ni dok izađe na ulicu.

image

Nika Turković

Screenshot/instagram/nikaturkovic/

„Ja svaki put nakon tog videa, kad nisam doma”, napisala je Nika uz video na kojem se snima kako hoda ulicom i suzne oči sakriva sunčanim naočalama.

Podsjećamo, s Nikom u žiriju RTL-ovog „Superstara” su Severina, Tonči Huljić i Filip Miletić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:04