SNIMILE JU KAMERE

Nika Turković odsvirala svoju novu pjesmu, nisu svi bili zadovoljni: ‘Čita riječi s mobitela...‘

‘Naša najmlađa članica žirija, Nika, počastila nas je na kraju recalla izvedbom svoje pjesme‘, stoji u objavi u kojoj je sve objašnjeno

Nika Turković, Superstar

 /Rtl

Nika Turković na storyju svog Instagram profila podijelila je detalj o svojoj novoj pjesmi "Ima smisla" koja je izašla na YouTube i ostale streaming platforme prije tri dana.

"Kada sam završila pjesmu na setu u ponoć i mislila da se ne snima baš sve, ali mi je jako drago da je tu", napisala je Turković na svojem storyju u kojem je podijelila objavu gdje u Superstaru na klaviru izvodi svoju najnoviju pjesmu. Naime, Superstar je na svom Instagram profilu podijelio isječak iz zadnje epizode gdje su neki osudili što mlada pjevačica tekst vlastite pjesme čita s mobitela, no drugi su odmah stali u njezinu stranu i objasnili da pjesma tada još nije bila gotova.

"Naša najmlađa članica žirija, Nika, počastila nas je na kraju recalla izvedbom svoje pjesme ‘Ima smisla‘", stoji u opisu objave. Dok jedni komentiraju kako pjevačicu ne razumiju što pjeva, drugi pišu kako je prelijepo.

Ipak reakcije na njezinom profilu, kada je objavila da je pjesma izašla, puno su pozitivnije. "Retro vibe", "Svaki put sve bolje", "Predivno", "Vrijedilo je malo pričekati" - samo su neki od komentara podrške ovoj mladoj glazbenici.

"Hvala svima što ste malo pričekali, nove stvari stižu", napisala je umjetnica u toj objavi. Tekst pjesme potpisuje ona sama, na glazbi su radili Turković i Ivan Pešut koji, uz to, potpisuje aranžman i produkciju. "Ima smisla" svidjela se i glazbeniku Tomi koji je na svom storyju Instagram profila rekao: "Još jednom u sridu, #opetubila."

Pjesma se sviđa i Ani Radišić koja je pak na svoj Instagram story napisala: "Od prvog slušanja, traži nova slušanja. Predivna. I divan spot. Bravo Nika Turković." Na YouTubeu pjesma broji blizu tisuću pozitivnih ocjena te preko 36.000 pregleda.

Turković je zadnje predstavila javnosti svoj album 11 gdje su pjesme "dok nas nema" i "sam(a)" stekle veću popularnost gledajući YouTube preglede. "Dok nas nema" broji više od 250.000 pregleda, a "sam(a)" ima nešto više od 60.000 pregleda.

image

Promocija vinila ‘11‘ kantautorice Nike Turkovic.

Nera Simic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:54