NE KRIJE SREĆU

Nakon obiteljske tragedije i razvoda zaručila se naša poznata missica: ‘On je onaj pravi, ima sve što želim kod muškarca‘

Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako bitno

Vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića

 Srećko Niketić/Cropix/

Nekadašnja miss Universe Ivana Paris posljednjih nekoliko mjeseci, kako je doznala Slobodna Dalmacija prije mjesec dana, ponovno je sretno zaljubljena, što je tad i potvrdila.

- Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, Bogu hvala - rekla je tad Ivana.

Ona i njen partner znaju se godinama, upoznali su se dok je radila kao marketing menadžerica u jednom zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke, u kojoj živi, u Zagreb. On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka. Njen partner posjećuje je kad god mu dopuštaju poslovne obaveze. Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako bitno.

image

Ivana Paris

Instagram/ivana Paris/

Kako sad doznaje Slobodna Dalmacija, Ivana se zaručila. Na svojoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj joj se vidi zaručnički prsten. Ivana ovaj put nije bila dostupna za komentar, no da se zaručila potvrdili su za Slobodnu njeni bliski prijatelji.

- Ivana je u svom partneru pronašla sve ono što je od muškarca očekivala i priželjkivala. Konačno je pronašla sreću u u životu - rekli su prijatelji nekadašnje missice.

Naime, Ivana je prije dvije i pol godine doživjela obiteljsku tragediju - iznenada je preminula njena mlađa sestra nakon čega se povukla iz javnosti. U intervjuu koji je dala krajem prošle godine rekla je da joj je vjera puno pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu.

image

Ivana Paris

Instagram/ivana Paris/

Prije četiri godine pak razvela se od nekadašnjeg Mistera Hrvatske Dina Bubičića, uoči desete godišnjice braka. Par se upoznao u reality showu ‘Farma‘ 2009. Tijekom braka dobili su dvojicu sinova. Ivana i Dino nisu se rastali zbog treće osobe već je došlo do "nepremostivih razlika" u karakteru. Više nisu imali iste poglede na život. Ivana je nedavno rekla kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece.

- Dino je odličan tata, viđa djecu i provodi s njima vrijeme kad god želi - rekla je Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 10:21