Et In Peccatum

Nakon europske turneje, Manntra stiže u Zagreb: ‘Spremni smo, a arsenal oružja se samo puni!‘

Bend je za prvi singl s live albuma odabrao ‘Et In Peccatum‘

Manntra

 Press/

"Et In Peccatum “ prvi je singl s Manntrinog nadolazećeg live izdanja „Live in Leipzig“, koji će bend predstaviti 15. ožujka kao novu krunu nezaustavljive turneje.

Koncert nabijen eksplozivnom Manntrinom energijom, elementima istarskoga folklora i tradicije u braku s metalom tjednima je ranije bio rasprodan, a koncertni video i album snimljeni su krajem rujna prošle godine. Bend je tada bio na međunarodnoj festivalskoj turneji a najnovijim albumom "War Of The Heathens".

Bend je za prvi singl s live albuma odabrao "Et In Peccatum“ - intenzivnu i moćnu pjesmu koja spajaja folk metal vibracije s latino refrenom. Live izdanje nadovezuje se i na uspješan prošlogodišnji hit u studijskoj varijanti.

Valja naglasiti da je ovaj album završio i među top 50 njemačkih albuma koji obuhvaćaju stranu i domaću prodaju po svim žanrovima, što potvrđuje njihov status u svijetu metala.

Manntra se nedavno vratila s velike europske turneje, a ukupno je 30.000 fanova uživalo u fuziji žanrova koji neumorno nosi Manntra. Koncertna kulminacija dogodit će se u Zagrebu 13.4. kada će Manntra napokon stati pred domaću publiku u zagrebačkoj Tvornici kulture.

To će biti jedan od već sada najavljenih trinaest koncerata nove turneje na koju kreće već sredinom ožujka. Dan iza zagrebačkog koncerta, 14.4., bend će s aktualnim albumom održati koncert i u beogradskom Domu omladine!

"Naš prvi live album u kombinaciji s koncertom u zagrebačkoj Tvornici je definitivno nešto čemu se jako veselimo! Jedva čekamo te sam siguran da će to biti večer za pamćenje. Spremni smo, a arsenal oružja se samo puni! Imamo jako puno toga što želimo pokazati našoj domaćoj publici!", poručuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:13