STIGLA NA GODIŠNJI

Najseksi baka ovih prostora uživa u Dalmaciji: ‘Ni Dubai, ni Hawaii, nigdje ljepšeg mora‘

70-godišnja Neda Ukraden, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i raspametila obožavatelje
Neda Ukraden
 Instagram

Najseksi baka ovih prostora, 70-godišnja Neda Ukraden, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i raspametila obožavatelje.

- S okusom mora, s okusom bora. Ni Dubai, ni Hawaii - nigdje ljepšeg mora - napisala je pjevačica te u hashtag dodala Dalmacija. Njezina fotografija u roku od nekoliko sati je skupila više od 12.000 lajkova, a obožavatelji su je obasuli komplimentima: 'Divna si', 'Izgledaš božanstveno', 'Ženo, ostari slobodno, nitko ti neće zamjeriti...'

Neda je nedavno priznala kako je par kilograma što ih je skupila dok je na snazi bio lockdown skinula uz pomoć liposukcijske dijete, odnosno posebne prehrane koja se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata, te podržava vraćanje hrani naših predaka i izbjegavanje prepakiranih, polugotovih i rafiniranih proizvoda.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

No, Neda cijeli život pazi na dobru liniju koju duguje genetici, ali i redovitom vježbanju.

image
Biljana Gaurina/cropix

- Nemam živaca za teretane i fitness centre, tako da lijepo prostrem ručnik i treniram. Uz to, prakticiram i plivanje te igranje tenisa - kaže žena za sva vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 16:05