LAŽNA UZBUNA

Na Facebooku osvanuo ‘novi album Johnnyja Štulića‘. Lažan je

‘Ostani legenda, ne objavljuj ništa novo‘ - poručili su mu pratitelji u komentarima

Johnny Štulić

 Screenshot YouTube

Na Facebook stranici ‘Branimir Štulić‘ osvanuo je novi album Johnnyja Štulića pod nazivom ‘Osveženje‘, a koji sadrži 13 pjesama.

‘Sedna moma na odreto‘, ‘Alin‘, ‘Odlazak‘, ‘Zvezda tera meseca‘, ‘Napisao sam na pijesku volim te‘, ‘Bitola, moj roden kraj‘, ‘Kuća pored mora‘, ‘Pjesma No. 3‘, ‘Ana‘, ‘Plima‘, ‘Stranac‘, ‘Pjesma izbavљeњa‘, ‘Podmuklost‘ i ‘Sretna luka‘ tako su dočekale iznenađene pratitelje koji su se odmah bacili na lajkanje i komentiranje.

Album je do sada preslušan 14 tisuća puta, a lajkalo ga je gotovo 900 ljudi.

No, kako doznaje Telegraf.rs, riječ je o lažnoj vijesti jer Branimir Štulić nema nijednu Facebook stranicu. Riječ je o prevari. Ipak, to nije spriječilo Johnnyjeve fanove da u komentarima izraze svoje mišljenje o starim snimkama pjesama.

"Ovi što pljuju za zvuk i tako dalje, ovo je savršenstvo. Džoni nam dočarava zvuk iz starih vremena, dušmana je mnogo nažalost. A ovo je nama poklonio svojoj vjernoj publici i nije mu stalo do prokletog novca, poklonio nam je ovo remek djelo od albuma. Bravo, Džoni!" - glasi jedan od komentara pratitelja.

"Ovo je loše baš, baš... Ipak ću nastaviti slušati stare pjesme" - glasilo je suprotno mišljenje jedne pratiteljice.

"Trebao se album zvati "Već viđeno" pošto je sve skinuto s Youtubea i premiksano", nadovezao se drugi pratitelj, dok je treći dodao: "Još jedno očajno izdanje... Ostani legenda, ne objavljuj ništa novo. Skupi dobru ekipu i napravi turneju po Europi, imaš obožavatelje svugdje koji cijene staru, pravu Azru."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:22