LET 3 U VARŠAVI

Mrle: ‘Bilo je fenomenalno, počeli su pjevati Mamu ŠČ! i prije no što smo izašli na scenu‘

Bio je to za riječki bend, naše predstavnike prvi od dva predstavljanja pred u ovom slučaju, poljskim eurovizijskim fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe

Let 3 u Varšavi

 Privatna arhiva

Počeli su pjevati čim sam povirio iza zavjese, govori nam Damir Martinović Mrle iz Leta 3 opisujući nam sinoćnju atmosferu na službenom eurovizijskom partyju održanom u Varšavi u dvorani Praga Centrum. Bio je to za riječki bend, naše predstavnike prvi od dva predstavljanja pred u ovom slučaju, poljskim eurovizijskim fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe. Već danas ujutro bili su na čarter letu za Tel Aviv gdje ih večeras očekuje nastup na velikom Israel Calling Eurovision partyju.

- Bilo je fenomenalno! Ovacije, znali su riječi "Mame ŠČ!" i nastavili su pjevati i kad smo završili s nastupom. Ponio sam sa sobom naljepnice za traktor "Mama ŠČ!" i sve su planule - kaže Mrle još uvijek pod dojmom onog što su doživjeli i kako su se uklopili, bili prihvaćeni u taj jedan potpuno drugi svijet, za njih sve do jučer vjerojatno posve nezamisliv.

Pored Leta 3, u Varšavi, a sada će i u Izraelu nastupilo je prema Mrletovoj procjeni 20, 30 sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe. Svaki od izvođača izveo je po jednu pjesmu, a sada ih isto očekuje u Izraelu.

image

Let 3 u Varšavi

Privatna arhiva

"Poljski obožavatelji, vi ste ludi. Mi ćemo vas zaštititi sa snagom ljubavi! ŠČ", napisali su sinoć riječki glazbenici na svom službenom Instagram profilu na kojoj su objavili snimku jurnjave publike prema pozornici, ali i kako ih obožavatelji fotografiraju i rade s njima "selfije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:56