NEKA IM JE SA SREĆOM

Mladi hrvatski rukometaš zaprosio svoju Miriam: Čestitke pljušte sa svih strana

Ispod fotografije zaručničkog prstena, nanizao se zavidan broj komentara i čestitki novopečenim zaručnicima

Ivan Martinović

 Eibner-pressefoto - Roland Sippel/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Eibner-pressefoto - Roland Sippel/imago Sportfotodienst/profimedia

Hrvatski je rukometaš Ivan Martinović obznanio svijetu da se zaručio tako što je objavio fotografije zaručničkog prstena i svoje partnerice Miriam. Spomenuti rukometaš, desni vanjski igrač hrvatske reprezentacije, nerijetko na Instagramu dijeli fotografije s djevojkom, a zajedno su dulji niz godina, s obzirom na to da najstarije zajedničke fotografije datiraju još iz 2018. godine.

image

Ivan Martinović i Miriam

Instagram/screenshot/

Karijeru je započeo u austrijskom klubu Handballclub Fivers Margareten u Beču, ubrzo je zaigrao za VfL Gummersbach, a od 2019. godine igra za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf. Martinović je 2019. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, nakon što je ranije igrao za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije. Iako ima i austrijsko državljanstvo te je mogao igrati za reprezentaciju Austrije, odabrao je Hrvatsku. Njegov stariji brat, Marin, također je rukometaš (lijevi vanjski) i povremeni austrijski reprezentativac.

image

Zaručnički prsten

Instagram/screenshot/
image

Miriam

Instagram/screenshot/

Ivan i Miriam žive u Njemačkoj, no na ljeto zajedno dolaze u Hrvatsku na more. Miriam mu je velika podrška još od početka karijere, a vatreno ga bori i na utakmicama i na treninzima. Budući da je i sama također sportašica - trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati, najbolje razumije koliki trud i odricanje sport zahtjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 13:08