ŽIVIO ZA PRIRODU

Matija Vuica podijelila emotivnu objavu o preminulom partneru: ‘Znate li da je hodao bos Zrinjevcem?‘

Jurica Popović je s Matijom prije 40 godina pokrenuo karijeru u grupi Trotakt projekt i kasnije Graziji, a preminuo je lani u prosincu

Jurica Popović i Matija Vuica

 Sasa Buric/Cropix/

Matija Vuica otkrila je na svom Instagramu profilu pratiteljima kako jenjen nedavno preminuli životni partner i glazbenik Jurica Popović provodio svaki svoj slobodni trenutak. "A moj Jurica, on je svaki slobodni trenutak koristio da hoda bos po Zrinjevcu, Štrosu ili maksimirskoj šumi... i gleda u sunce", napisala je Vuica u svojoj objavi povodom Dana planete Zemlje pa podsjetila pratitelje da je Popović bio istinski ljubitelj prirode.

"Mi djeca s Predolca - brda iznad Metkovića, proveli smo djetinjstvo igrajući se po stablima...", počela je Vuica pa opisala kako je trčala travnjacima bosa.

"U velikom gradu tražili smo sva svoja stabla i parkove da ne izgubimo ljubav prema majci Zemlji...", napisala je u jednoj od brojnih objava koje je posvetila Popoviću.

Podsjetimo, Popović je preminuo 28. prosinca prošle godine, u vrijeme kad je obilježavao 40 godina karijere koju je započeo u grupama Trotakt projekt i Gracia, a nastavio uspješnom solističkom karijerom. Napustio nas je u svojoj šezdeset i šestoj godini, a u siječnju se održala komemoracija koju su pohodile brojne domaće zvijezde i prijatelji para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:32