FRONTMEN VIGORA

Mario Roth: ‘Susjedi prave dobar showbizz i znaju kako se to radi, kod nas je to sve malo otužno...‘

Za kraj godine pripremaju ‘najbolju feštu‘ u Zagrebu, a Mario je otkrio kako bi Danijeli Martinović volio pisati tekstove

Mario Roth

 Gordan Svilar/Happy FM

Kod susjeda je trava zelenija i kada je showbizz u pitanju, poručio je Mario Roth, frontmen grupe Vigor, gostujući u Specijal Happy Showu.

- Susjedi prave dobar showbizz i znaju kako se to radi, kod nas je to malo otužno, a ja se nadam da će se stvari u dogledno vrijeme promijeniti. Nedostaje nam i autora i drskosti - poručio je tekstopisac popularnih hitova ‘Još fališ do bola, ostarit‘ nemam s kime‘... koji su karizmatične Osječane prije gotovo deset godina vinuli u sam vrh domaće zabavne glazbe te im zauvijek promijenili živote.

Od tada ne sviraju po ‘gažama‘ i svadbama, možete ih vidjeti samo na koncertima. Za kraj godine pripremaju ‘najbolju feštu‘ u Zagrebu, a slušateljima Happy FM-a Mario je otkrio kako bi Danijeli Martinović volio pisati tekstove, ali i s kojom od kolegica je već u pregovorima oko novog hita.

- Volio bih Danijeli pisati pjesme, s kolegicom Mineom sam u pregovorima mjesecima, a Ivani Kovač sam napisao jedan sjajan tekst, moramo samo vidjeti je li se pronalazi u tome, otkriva.

Ovaj emotivac, netipični Slavonac ne jede prasetinu, ni janjetinu iz ljubavi prema životinjama. Komentarima ‘dežurnih stručnjaka za sve‘ se ne zamara, ali voli konstruktivnu kritiku dragih ljudi s imenom i prezimenom. Godinama je bio radijski voditelj koji je svirao samo u slobodno vrijeme. Srećom, hobi se svim članovima grupe pretvorio u jedini posao koji rade, žive i u kojem uživaju zajedno sa svojom publikom.

- Samo u proteklih godinu dana imali smo 80-ak koncerata. Mi smo putujući cirkus, najviše svuda, a najmanje doma. Mađarska, Balaton, Krk, Austrija, Beč, ne znam gdje nas nije bilo..., nabraja.

A uskoro stižu i u Zagreb i bit će ludo i nezaboravno, poručio je Roth.

- 20. prosinac - bit će prekrasno! Svi koji dođete na Happy FEST, nećete otići doma razočarani. Vigor će se pobrinuti za totalnu ludnicu, pripremamo se već tri mjeseca, neće biti uobičajeno, pripremamo kostimografiju. Obećavam da ćemo vas napuniti dobrom energijom, da barem četiri sata ostavite svoje probleme, loše stvari i uživate u odličnoj domaćoj zabavnoj glazbi…, najavljuje.

Za spektakularnu zabavu na Happy FEST-u koji će se održati u Boćarskom domu, pobrinut će se još domaćih izvođača - Minea, Ivana Banfić, Ella, Siniša Vuco i Miroslav Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:43