SLUČAJNO ILI...

Maja Šuput kao Sharon Stone u ‘Sirovim strastima‘: ‘U seksi haljini sjela na stolicu pa prebacila nogu...‘

Poznata pjevačica, inače članica žirija ‘Supertalenta‘ odrađuje i po dvije svadbe vikendom pa se požalila da samo ‘radi, radi, radi‘

Maja Šuput

 Maja Šuput/instagram/

Nije tajna da je Maja Šuput najtraženija pjevačica za svadbe. Dapače, time se često znala pohvaliti, a ovaj vikend sudeći po njezinom Instagram profilu odradila je dan za danom - dvije.

"Radim, radim i samo radim", napisala je Šuput inače i članica žirija u najgledanijom zabavnom showu u Hrvatskoj, "Supertalentu" Nove TV. No osim zbog žestokog radnog tempa kojeg ima, Šuput je ponovno privukla pažnju i svojim izgledom, točnije izazovnom ružičastom haljinom koju je odjenula za nastup na vjenčanju broj dva.

Još izazovnija je bila poza koju je pjevačica zauzela odmarajući se na stolici, jer prilično podsjetila na Sharon Stone i kultnu scenu iz filma "Sirove strasti" redatelja Paula Verhoevena iz 1992. godine. Stone je ta scena katapultirala na A-listu glumaca i donijela joj status seks simbola, a je li Maja Šuput namjerno ili slučajno rekreirala taj slavni moment, nije za sada poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:50