‘ZVIJEZDE PJEVAJU‘

Luciano Plazibat pokazao kako je proslavio pobjedu najboljeg prijatelja: ‘Ivana Kindl, sada ti ga kradem nazad‘

Plesač je pratio cijelo finale showa ‘Zvijezde pjevaju‘ iz studija i pozivao pratitelje da glasaju za Igora i Ivanu

Igor Barberić i Luciano Plazibat

 /Luka Smuk

Poznati koreograf i redatelj, Igor Barberić, pobijedio je sinoć u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ sa svojom mentoricom Ivanom Kindl. Na Instagramu su odmah uslijedile čestitke, a među njime se našao i plesač Luciano Plazibat, kojeg trenutno možemo gledati u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘.

"Više nismo cimeri, ali smo i dalje najbolji prijatelji. A on je sada pobjednik showa ‘Zvijezde pjevaju‘. Ivana Kindl, sada ti ga kradem nazad", napisao je plesač u svojoj objavi posvećenoj pobjedi najboljeg prijatelja. Na fotografijama drže nagradu i grizu medalju.

"Pobjednik i to kakav, trebao bi nastaviti pjevat‘", "Vi ste dvije legende", "Divni ste", "Čestitam od srca", komentirali su obožavatelji.

Inače, Luciano je pratio cijelo finale iz studija i pozivao pratitelje da glasaju za Igora i Ivanu, dok su se u finalu natjecali još paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španje s mentorom Goranom Boškovićem te glumica Dea Presečki i njezin mentor Dino Petrić.

image

Igor Barberić i Ivana Kindl

Dario Njavro Za Hrt/

Ivana i Igor sudjelovanje u showu opisali su kao predivno iskustvo, a mentorica je otkrila da Igor najbolji partner kojeg je imala. "Boljeg nisam mogla poželjeti. Stvorila se kemija, kliknuli smo si. Gušt mi je bio", kazala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:35