PREMIJERA SPOTA

Luce u novom singlu ‘Imam razlog‘ oduševljava uvjerljivom vokalnom izvedbom uz gospel elemente

Sviđa mi se i poruka pjesme jer je vrlo ohrabrujuća, a nada i optimizam svima su nam itekako potrebni, kaže pjevačica
Luce
 Doringo

Novi singl talentirane glazbenice Luce "Imam razlog" pozitivna je i iskrena pjesma koja govori o novim počecima, unutarnjim previranjima te ponovnom pronalaženju iskre koja nas pokreće da idemo naprijed. Nakon već objavljenih "U sjećanju" i "Svaki put", "Imam razlog" ujedno najavljuje i njezin drugi studijski album čiji se izlazak očekuje tijekom 2022. godine.

- 'Imam razlog' je jedna od onih pjesama koja nije moja, ali je doživljavam kao da jest. Kad mi ju je producent Alan Dović, koji je i autor pjesme, pustio u studiju, na prvo slušanje imala mi je ono nešto za što sam se 'zakačila' i odmah je poželjela snimiti. Sviđa mi se i poruka pjesme jer je vrlo ohrabrujuća, posebno u ovim iznimno čudnim i sivim vremenima kad je sve nesigurno i neizvjesno, a nada i optimizam svima su nam itekako potrebni - kaže pjevačica o novom singlu.

Luce svojom uvjerljivom vokalnom izvedbom uz gospel elemente poziva da otkrijemo početak gdje bio je kraj, što je u vrijeme globalne krize svima potrebna motivacija. Pjesmu je ekranizirao sve poznatiji mladi redatelj Doringo i emociju pjesme pretočio u spot.

- Kad sam dobio snimku Lucine nove pjesme, pomislio sam: 'Konačno imam razlog snimiti spot za Luce...'. Ideja je došla sama od sebe, a spot sam zamislio kao kolaž lokacija predstavljenih u sanjivom i surealnom Zagrebu, s namjerom da se izbjegne dokumentarizam. Pomalo otkvačena montaža i Lucina energija spot su odvele u pravom smjeru - govori Doringo.

Glazbu, tekst, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Alan Dović, koji se svojim pjesmama već etablirao kroz rad mlađih nadolazećih glazbenika, a o singlu kaže kako se radi o osobnoj, introvertnoj pjesmi s velikom porukom za sve one koji osjećaju da u sebi nose nešto više te žele da se čuje njihov glas i glas generacije.

image
Luce
Doringo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:48