U RUJNU

Let 3 najavljuje svoj najveći open air koncert na Šalati: ‘Mirišite na cvijeće i vodite ljubav‘

- Let 3 dolazi na Šalatu pojesti salatu. ŠČ!’ - obećavaju riječki rockeri koji se danas pripremaju za nastup u Madridu

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja

 Damir Skomrlj/Cropix

Traje spektakularni let Leta 3. Nakon što su naši eurovizijski predstavnici usijali atmosferu na eurovizijskim najavnim partyjima u Poljskoj i Izraelu, jučer su odletjeli put Španjolske gdje će na eurovizijskom promo koncertu sutra nastupiti zajedno s dvadeset ovogodišnjih natjecatelja Eurosonga.

image

Let 3 u Španjolskoj

Privatni Album/
image

Let 3 u Španjolskoj

Privatni Album/

Iz Madrida su nam poslali vruće pozdrave i najavili svoj najveći open air koncert koji će se zbiti na zagrebačkoj Šalati 2. rujna. Publiku će, kaže Mrle, i tog puta napuniti energetskom ŠČ! frekvencijom koja je ispunjena samo energijom ljubavi.

image

Let 3 u Španjolskoj

Privatni Album/

- Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi - poručuje Damir Martinović Mrle te dodaje:

- Let 3 dolazi na Šalatu pojesti salatu. ŠČ!’ - obećavaju riječki rockeri koji se danas pripremaju za nastup u Madridu i slave 34. rođendan svog prvog albuma ‘Two Dogs Fuckin‘, objavljenog 1989. godine, s pjesmama poput ‘Izgubljeni‘, ‘Sam u vodi‘, ‘Ne trebam te‘ ili ‘U rupi od smole‘ koje sastav i danas često izvodi prilikom svojih koncertnih nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 15:13