KSENIJA URLIČIĆ

Legendarna ‘mama Dore‘ o pobjedniku Baby Lasagni: ‘Strah me naglas izgovoriti...‘

Nekoliko dana uoči finala izjavila je da je gotovo sigurna da u Švedsku na Eurosong ove godine upravo putuje Baby Lasagna

Baby Lasagna i Ksenija Urličić

 Cropix/

Na Eurosongu 2024. u Švedskoj predstavljat će nas Baby Lasagna, a uz tisuće diljem svijeta koje su pratile ovaj dvosatni glazbeni spektakl, gledala ga je i legendarna "mama Dore" Ksenija Urličić. Naime, pobjedu mladog istarskog glazbenika nazvala je "očekivanom".

image

Ksenija Urličić

Livio Andrijic/Cropix

- Pobjeda Baby Lasagne bila je očekivana, bilo kakav drugačiji izbor bio bi šok. Mislim da ćemo ove godine na Eurosongu ući u prvih pet. Strah me naglas izgovoriti, ali potajno se nadam još boljem rezultatu - rekla je Urličić. Nadalje, prokomentirala je ovogodišnje kandidate.

- Pjesme s Dore su mi se dopale, a osim Baby Lasagne sjajni su mi bili Pavel, ali i Let 3. Da nije bilo Baby Lasagne, lako se moglo dogoditi da nas Let 3 opet predstavlja na Eurosongu - zaključila je Ksenija Urličić.

Podsjetimo, nekoliko dana uoči finala izjavila je da je gotovo sigurna da u Švedsku na Eurosong ove godine putuje Baby Lasagna.

- S druge strane, lani se pokazalo da nisam dobra prognostičarka jer sam govorila kako Let3 nemaju šanse na Eurosongu, no oni su me demantirali. Sjajan potez oni su povukli i ove godine kada su na scenu doveli Severinu, ali Baby Lasagna mi je ipak bolji - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:50