NOVA KAMPANJA

Izabel Kovačić podijelila nikad viđene fotke iz djetinjstva, otkrila i posebnu osobu: ‘Nisam imala puno ikona, ali...‘

‘Pokušavala sam eksperimentirati s predimenzioniranim i alternativnim stilovima 90-ih...‘, kazala je Izabel Kovačić

Izabel Kovačić

 Instagram/Izabel Kovačić/

Izabel Kovačić podijelila je na svom Instagramu video u kojem je otvorila dušu i pokazala pratiteljima gdje je odrasla te tko ju je inspirirao kada je u pitanju moda. Pobliže je prikazala Švicarsku, ali i otkrila što je to što ju je potaknulo da se okrene održivoj modi.

"Tijekom godina, moj stil je evoluirao. U svojim ranim godinama uvijek sam pokušavala eksperimentirati s predimenzioniranim i alternativnim stilovima 90-ih i pokušavala probiti granice ženske mode u to vrijem", govori Izabel dok pojašnjava inspiraciju koja se krije iz "Memoriae" traper kolekcije.

Ova kolekcija nije samo odjeća, već priča koja se isprepliće s emocijama, doživljajima i trenucima koji su obilježili život osnivačice brenda. Uz podršku sestre Ivane, s kojom je 2015. pokrenula dječji brend organske odjeće lunilou, Izabel je u kolekciji "Memoriae" spojila svoju strast prema modi s dubokim sjećanjima i iskustvima koje je započela u St. Moritzu, prekrasnom i luksuznom skijalište u srcu Švicarskih Alpa gdje je Izabel provela djetinjstvo.

image

Karolina Warzecha u novoj kolekciji brenda Izabel Kovačić

Artur Berek/

"Dok sam odrastala, nisam imala puno modnih ikona, ali jedna koja će zauvijek ostati je moja starija sestra Ivana", kazala je. Izabel je također na svom storyju podijelila i slike iz djetinjstva sa sestrom i na taj joj način čestitala rođendan.

image

Instagram story Izabel Kovačić

Screenshot Instagram/Izabel Kovačić/
image

Instagram story Izabel Kovačić

Screenshot Instagram/Izabel Kovačić/
image

Instagram story Izabel Kovačić

Screenshot Instagram/Izabel Kovačić/

Svaki kadar kampanje nosi u sebi atmosferu tog magičnog mjesta, dok se svaki komad odjeće uklapa u priču koja govori o sjećanjima, ljepoti i vječnosti. Kolekcija, koju prati materijal trapera, pokrila je beskompromisni stil žena koje njeguju kvalitetu prije kvantitete i vjeruju kako se isplati uložiti u dobar komad koji postaje "vintage" i prenosiv je generacijama.

image

Karolina Warzecha u novoj kolekciji brenda Izabel Kovačić

Artur Berek/

Izabel je otkrila i da je radeći na Izakovi željela potaknuti i educirati žene o važnosti održive mode. "Željela sam potaknuti i educirati žene o važnosti održive mode i tome kako odjeća može biti investicija koja će trajati cijeli život. Zbog toga je nastala zbirka Memoriae. Sada želim potaknuti svoje dijete, Ivana, da podržava te iste vrijednosti. Izakova se može nositi danas i uvijek i ostati dio ormara generacijama koje dolaze", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 11:51