NOVI PLANOVI

Ivana Mišerić otkrila što radi nakon prekida sa Sandrom: ‘Nešto smo brutalno napravile!‘

Radijska voditeljica prošli vikend provela je s prijateljicama na Cresu gdje su uživale u ljetnim radostima
Ivana Mišerić
 INSTAGRAM

Prije nekoliko tjedana počelo se šuškati da je radijska voditeljica Ivana Mišerić (34) okončala vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, iselila se iz stana u centru Zagreba i vratila u obiteljski dom u Velikoj Gorici.

Ni Ivana ni Sandro nisu željeli komentirati ta nagađanja, ali vijest nisu ni opovrgnuli. Nikoga to nije iznenadilo, jer je voditeljica uvijek bila poprilično škrta na riječima kad je u pitanju njezin privatni život.

Kao što nije željela komentirati razlaz sa Sandrom, ni prije tri godine nije komentirala prekid zaruka s bivšim dečkom Jurjem Hrvačićem, s kojim je bila u vezi više od pet godina.

View this post on Instagram

Pozlata. Glow. Light. Sve kak treba.

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

No čini se kako se voditeljica ovih dana odlično provodi. Prošli vikend provela je s prijateljicama na otoku Cresu gdje su uživale u ljetnim radostima, a Ivana je zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

- Napuštamo Cres!!! Vjetar, sol, smijeh... A i nešto smo brutalno napravile! - napisala je voditeljica.

Nije htjela otkriti o čemu se točno radi, no s obzirom da je pozirala s Rene Krasnić Velicki, dizajnericom, voditeljicom marketinga i prodaje Zlatarnice Karat, u čijim je reklamnim kampanjama Mišerić već sudjelovala, velika je vjerojatnost da će djevojke javnosti uskoro predstaviti još jednu svoju suradnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 22:45