MNOGI SU LJUBOMORNI

Ivana Knoll u seksi pozi otkrila planove za ljeto, fanovi: ‘Googlam kako postati kamen na koji naslanjaš guzu‘

Ivana Knoll, poznatija kao Knoll Doll, otkrila je svoj ‘plan kretanja‘ za ljeto, a pozirala je naslonjena na veliki kamen

Ivana Knoll

 Instagram/ivana Knoll/

"Bliži se ljeto 2024. Hrvatska, Europsko prvenstvo u Njemačkoj, Mikonos, Ibiza, Kapri, Južna Francuska, Maroko, Crna Gora... Što me još čeka?", pita se naša najpopularnija navijačica Ivana Knoll, poznatija kao Knoll Doll.

Crnokosa ljepotica pozirala je u minijaturnom ružičastom kupaćem kostimu, a pritom se svojom stražnjicom naslonila na veliki kamen.

"Ovaj kamen proživljava najbolje dane svog života", glasio je jedan od kreativnih komentara na objavu, a odmah su uslijedili i brojni drugi.

"Trenutno sam tako ljubomoran na taj kamen", "Bomba", "Predivna si", "Mijenjao bih se s kamenom", "Ljepotica u ružičastom", "Da sam barem ja taj kamen", "Googlam: kako postati kamen" - glasili su samo neki od brojnih komentara na njezinu objavu.

Ivana je nedavno otkrila da će ponovno bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu, a to će joj se, ne sumnjamo, jednako isplatiti kao i vatreno navijanje u Rusiji 2018. i Katru 2022. O njoj su se tada raspisali i svjetski mediji, a britanski tabloid The Sun čak ju je proglasio najzgodnijom navijačicom u Katru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:06