MOŽDA IPAK NIJE KRAJ

Hoće li se Charles zbog ove poruke vratiti Elli i spasiti brak? Jedan dirljiv detalj u njenoj objavi budi nadu...

Investigativni tim Ellinih pratiteljica uočio je prsten

Charles Pearce i Ella Dvornik

 Instagram/Instagram

Iako svi spekuliraju da je braku naše poznate influencerice Elle Dvornik i njenog supruga Charlesa Pearcea došao kraj, čini se da ipak nisu umrle sve nade.

U javnosti se zajedno ne pojavljuju već neko vrijeme, navodno su zanji put viđeni za vrijeme trajanja RTL-ovog showa Masked Singer. No, Ella i Charles su i prije znali imati turbulencije.

Istina, ovaj put se sve čini dosta ozbiljnije, a priče o razlazu dobile su uporište i u njihovim objavama na društvenim mrežama.

Ella Dvornik i njena majka Danijela su zajedno sa 6-godišnjom Balie Dee i trogodišnjom Lumi Wren uživale na Braču. A Ellin samozatajni suprug Charles Pearce odletio je u Englesku.

Naime, 45-godišnji Charles trenutačno provodi vrijeme sa svojom majkom u u engleskom gradu Haslemere.

Vraća li se Charles i kada se vraća, ne zna se. Zna se samo to da njegov povratak neće ubrzati nedavna objava Elline majke Danijele Dvornik koja je javno prozvala žene koje otimaju oženjene muškarce, a svi su odmah pomislili da implicira na ‘otetog Charlesa‘.

Iako, čini se, u braku Elle i Charlesa trenutačno ne cvjetaju ruže, forumašice su jutros primijetile jedan detalj koji bi mogao značiti da ova ljubav još ima budućnost.

Ella je na svom alternativnom ali i privatnom, odnosno zaključanom profilu ‘alterella‘ objavila selfie uz poruku ‘Blue Sundays‘, a na ruci joj je prsten. Forumašice, promućurne kakve već jesu, odmah su zaključile da je to zaručnički prsten i da Ella pati bez svog Charlesa. Primjećuju da se ona još nije odrekla prstena, nije ga skinula s ruke, i da bi to mogao biti znak da niti ne želi to učiniti.

Hoće li ova poruka doputovati do Charlesa i vratiti ga iz majčinog naručja natrag u Ellino, to ćemo vidjeti. Ako budemo dovoljno strpljivi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:34