ZAVIRITE U DOMOVE

Evo kako su naše zvijezde provele Uskrs: Livaković uživa u novoj ulozi, kod Seve radno, Cuccurin u novoj kući...

Poznati su se pohvalili na društvenim mrežama kako provode Uskrs i mnogi su podijelili i kako su dekorirali domove

Dominik Livaković i sin Joakim, dekoracije Marca Cuccurina, Marko Grubnić

 Screenshot/instagram/

Jučer je bio Uskrs, a mnoge naše zvijezde podijelile kako su proveli dan. Otkrili su i kako su dekorirali svoje domove, obojali pisanice, a i što se našlo na njihovom blagdanskom stolu, a neki su Uskrs proveli na putu.

Kod Livakovića

Dominik Livaković proveo je Uskrs sa svojom suprugom Helenom i s njihovim sinčićem Joakimom koji se rodio početkom siječnja.

image

Uskrs kod Livakovića

Screenshot/instagram/helenamatic/

Helena je na svojim društvenim mrežama objavila fotografije na kojima se vidi da obitelj provodi vrijeme zajedno pored uskrsnog stola.

image

Uskrs kod Livakovića

Screenshot/instagram/helenamatic/

Potom su i mama i tata samostalno pozirali sa sinom.

image

Uskrs kod Livakovića

Screenshot/instagram/helenamatic/
image

Uskrs kod Livakovića

Screenshot/instagram/helenamatic/

Podsjećamo, Dominik i Helena zaljubili su se 2017., a bili su dobri prijatelji i prije nego što su postali par. Zaručili su se 2021., a vjenčanje je uslijedilo 2022. u katedrali Sv. Stošije u Zadru.

Kod Maje Šuput

Maja Šuput podijelila je na Instagramu uskrsne fotografije sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem Bloomom. Pozirali su ispred prepunog stola pisanica i tradicionalne uskrsne hrane.

Svi su za ovu priguodu odijenuli bijele modne kombinacije. Kasnije su Bloom i Maja pozirali s zanimljivim detaljem krletkom punom cvijeća. Osim cvijeća, kao dekoraciju imali su i umjetne leptire.

"Sretan i blagoovljen Uskrs svima", poručila je Maja.

Kod Marca Cuccurina

Marco prvi put slavi Uskrs u novoj kući čiju je izgradnju dijelio na društvenim mrežama. Tako je podijelio i proces pripreme za Uskrs.

"Sretan Usrks i puno ljubavi vam želi vaš Marco", poručio je influencer na usrkšnje jutro, pa dodao kako mu uskrno jutro ne može krenuti bez ovakvog tanjura. Podijelio je kako jede šunku, francusku salatu, rotkvice i kruh.

image

Uskrs kod Marca Cuccurina

Screenshot/instagram/markomarkec3/

Zatim je kasnije otkrio i dijelić dekoracije u svom domu. Podijelio je kako su mu ispale pisanice, a uz njih je imao dekoracije patuljka, zeca i lampe s cvijećem.

image

Uskrs kod Marca Cuccurina

Screenshot/instagram/markomarkec3/

Kod Marka Grubnića

"Dekoriranje uskršnjeg stola za mene znači više od pukog postavljanja tanjura i čaša. To je prilika za izražavanje vlastitih ideja, ljubavi prema obitelji, slavljenje tradicije i stvaranje nezaboravnih zajedničkih trenutaka koje ćemo rado obilježiti sa svojim najmilijima i tako stvoriti uspomene za pamćenje", započeo je Marko Grubnić uz video raskošnih usrknih dekoracija na svom stolu. Otkrio je da je ispiraciju pronašao u Italiji jer oni često kombiniraju plavu i bijelu boju.

Tatjana Jurić

Tatjana Jurić na svom Instagramu otkrila je kako putuje na Uskrs i da se veoma veseli odmoru koji joj predstoji.

image

Tatjana Jurić putuje

Screenshot/instagram/tatjana_juric/

"Sretan Uskrs, društvo!" započela je radijska voditeljica.

"Usput, tko me treba sljedećih 10-ak dana, ne zanima me!" napisala je Tatjana uz fotografiju kofera i slamnatog šešira.

Nakon toga je podijelila fotografiju sa zagrebačkog aerodroma.

image

Tatjana Jurić putuje

Screenshot/instagram/tatjana_juric/

Severina

Severina je noć prije Uskrsa provela radno. Imala je koncert u Areni Boris Trajkovski u Skopju, a na uskrsno jutro podijelila je Instagram priču na kojoj je otkrila kakve je poklone dobila.

"Najslađi pokloni za Uskrs! Svima sretan i blagoslovljen", poručila je pjevačica.

Uz vrećicu s uskrsnim motivima bila je bijela šilterica sa stihovima iz njezine pjesme "Rođeno moje" koji glase "ljubav rađa heroje". Potom je dobila bijelu šalicu za kavu na kojoj su ponovno stihovi njezine pjesme "Ja nemam razlog da se živciram". Uz to stajala je kazeta njezinog debitantskog studijskog albuma "Vodi me na ples" iz 1990.

image

Severinini pokloni za Uskrs

Screenshot/instagram/severina/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:27