OKRŠAJ LOVACA

Ekipa Krešimira Sučevića Međerala nadmašila Vukorepin tim na prvom zagrebačkom prvenstvu u kvizu

Organizator je bio Hrvatski kviz savez, a kup nosi ime po Miloradu Rukavini, veteranu kvizaške scene Zagreba

Krešimir Sučević Međeral s timom Kviz petkom

 Mirko Cvjetko/hrvatski Kviz Savez/Mirko Cvjetko/hrvatski Kviz Savez

Lovci HTV-ovog kviza "Potjera" Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa slavili su na prvom Prvenstvu grada Zagreba u kvizu. No Sučević Međeral je ipak imao više razloga za slavlje od svog kolege iz "Potjere", jer je ekipa koju je predvodio - "Kviz petkom" osvojila prvo mjesto. Tim "Filmski kviz" zauzeo je drugo mjesto, a treće su podijelile ekipe "Dkvizd" u kojem je bio Vukorepa i "Animatori sivih stanica".

Organizator je bio Hrvatski kviz savez, a kup nosi ime po Miloradu Rukavini, veteranu kvizaške scene Zagreba. Četveročlane ekipe, njih sveukupno 18 koliko ih je sudjelovalo, za prvo zagrebačko Prvenstvo preporučili su ugostiteljski objekti kao top timove sa svojih kvizova, pa organizatori kažu kako je ovo bio svojevrsni "the best of the best".

image

Mladen Vukorepa s ekipom Dkvizd

Mirko Cvjetko/hrvatski Kviz Savez/Mirko Cvjetko/hrvatski Kviz Savez

"Do sada smo mogli uspoređivati snagu pojedinih igrača ili timova, no ova ideja je sjajna jer se na taj način mogu uspoređivati i baze iz kojih su pojedini kvizaši poniknuli. Isto je tako primjereno da se oda počast Miloradu Rukavini, čovjeku koji je nastupio na svim kvizovima koje je organizirala Televizija Zagreb i Hrvatska televizija, a bio je redovan i na mnogim zagrebačkim pub kvizovima. Čast nam je što smo upravo mi, kao ekipa možda i najstarijeg zagrebačkog aktivnog pub kviza, osvojili premijerno izdanje Mikijevog Memorijala", izjavio je Krešimir Sučević Međeral iz pobjedničke ekipe. Učesnici su inače morali odgovoriti na 42 pitanja općeg znanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:05