VRTOGLAVA CIFRA

Domaći influencer šokirao fanove iznosom koji mjesečno troši: ‘To je samo za osnovne stvari‘

Janko se inače bavi društvenim mrežama, fotografijom, a iza sebe ima mnogobrojne uspješne poduzetničke pothvate

Janko Janić

 Instagram/JankoJanić

Influencer Janko Janić u svom nedavnom TikToku šokirao je obožavatelje kada je otkrio koliko je novca potrošio u nešto manje od mjesec dana.

- Koliko sam ja kao 23-godišnji content creator novca potrošio u zadnjih 20 dana?, napisao je na početku videa koji je objavio na svom TikTok profilu prikupivši ubrzo više od 700 tisuća pregleda.

Janko je zatim snimio sebe kako čisti stan dok se na videu nižu troškovi među kojima se našao najam auta (10 tisuća kuna), hrana (oko 4500 kuna), plaćanje asistenata (10 tisuća kuna), a kada se sve zbrojilo, u 20 dana je ukupno potrošio više od 33 tisuće kuna.

@jankojanic Vecina troskova koje radim su privatni i ulazem skoro 100% svoje zarade nazad u posao i content za ig. Ajmo malo motivacije svim mladima - ako sam mogao ja mozete i svi vi.? #fyp ♬ original sound - jankojanic

Inače, Janko živi sam, a plaća koju si je isplatio iznosi 4700 kuna mjesečno koju, kako kaže, ne računa. Bavi se društvenim mrežama, fotografijom, a iza sebe ima mnogobrojne uspješne poduzetničke pothvate.

U opisu videa poručio je svojim obožavateljima kako želi motivirati mlade jer ‘ako je on uspio, mogu i drugi’.

- Većina troškova koje radim su privatni i ulažem skoro sto posto svoje zarade u posao i content za Instagram. Ajmo malo motivacije svim mladima. Ako sam ja mogao, možete i svi, napisao je uspješni influencer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:02