GANG BANG

Domaća scena postala je bogatija za jednu provokativnu Slatku Simonu i otkrit će vam sve o svijetu cyber-seksa

Singl je ujedno i najavna pjesma novog filma Igora Mirkovića ‘Slatka Simona‘, trilera smještenog u svijet cyber-sexa

Slatka Simona

 Promo/

Domaća glazbena scena postala je bogatija za jednu Slatku Simonu koja pjeva ‘Gang bang‘. Iza ovog projekta koji dolazi s tri provokativne pjesme stoje Dunja Ercegović, Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić iz grupe Porto morto, a singl je ujedno i najavna pjesma novog filma Igora Mirkovića ‘Slatka Simona‘, trilera smještenog u svijet cyber-sexa. U filmu folk pjevačica u narodnjačkom klubu Niagara podjednako privlači izazovnim izgledom, lascivnim tekstovima i zaraznim ritmom, a upravo je ‘Gang Bang‘ hit kojim privuče publiku. Pjevačicu folk glazbe glumi Dunja Ercegović, jedna od najvećih rock buntovnica naše scene.

- Iznenadilo me kad su me Roko, Klema i Igor pozvali da vokalno i glumački izvedem pjesme žanra koji nije blizak ni meni ni njima. Šokiralo me njihovo umijeće da takve pjesme uopće naprave, a samu sam sebe iznenadila kada sam ih uspjela otpjevati. Cijela ta situacija svima nam je bila zabavna jer smo zamišljali kako bi naši životi izgledali da se bavimo takvom vrstom glazbe - kaže Dunja Ercegović, poznata po svojim alternativnim rockerskim projektima Lovely Quinces i i Bad Daughter. Uz ‘Gang Bang‘, Slatka Simona u filmu ima još dvije pjesme: ‘Umirem‘ i ‘Žena iz sna‘.

- Sve tri pjesme zvuče kao repertoar nekog folk kluba što i jest mjesto radnje na kojem se u filmu pojavljuju. Naime, likovi u filmu ‘Slatka Simona‘ vole baš takvu muziku, a kako ja nisam ljubitelj turbo-folka i srodnih glazbenih užasa kao protuotrov sam u film pozvao glazbenike čiji rad cijenim i volim - objašnjava Igor Mirković u čijem su trileru glavni junaci Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upliće se u mrežu Simone, opsesivno joj šalje poruke i želi stvarnu vezu s njom...

Film je nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), a u distruibuciji Duplicata u kina dolazi u veljači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:48