‘BLAGOSLOVLJEN UTORAK‘

Domaća pjevačica požalila se da je izgubila Bibliju: ‘Doslovno je nestala iz stana‘

‘Voljela sam ovo kišno jutro trčeći po Kaptolu za novom Biblijom‘, napisala je u objavi

Nika Antolos
 

 Instagram/ Nika Antolos

Pjevačica grupe Feminem, Nika Antolos, podijelila je na svom Instagram profilu priču o kupovini nove Biblije i poželjela pratiteljima blagoslovljen utorak. "Voljela sam ovo kišno jutro danas trčeći po Kaptolu za novom Biblijom", napisala je.

"Moja stara je nestala. Da. Doslovno nestala iz stana... A sve što me je i pokušalo zaustaviti danas da po nju odem, nije uspjelo. I sve sam to uz smješak, mokri rub na hlačama i uzdiglu kosu jer - vlaga...", objasnila je dalje.

I dok je trčala ispred katedrale shvatila je da je u tim stranicama bogatstvo. "I tako trčim ispred katedrale i kužim kako idem po Božja ljubavna pisma meni. Nama. U tim stranicama svo bogatstvo", napisala je.

"Pa badava se kiše trudile, sve mokre kose i ljuti vozači", dodala je i još napisala da je mir posljedica duha i da ne ovisi ni o čemu, osim o odnosu s Kristom.

Osim fotografije sebe u ogledalu lifta kako drži Bibliju, podijelila je i niz citata i ilustracija koje govore o ljubavi. Kolegica iz benda, Neda Parmać, u komentarima joj je ostavila srce, a drugi su pratitelji komentirali kako je Antolos "božanstvena", "Nika ti si pametna, lijepa i snažna žena. Bog te blagoslovio. Uživaj u Bibliji", "Savršena za 10", "Ovo je sami Sveti duh iz tebe pisao..." i razni drugi. Čini se kako se detalj iz privatnog života, koji je Antolos podijelila na svom Instagramu, svidio njezinim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 17:34