UKLOPIO SE

Đoković sjajno raspoložen u Dubrovniku: U jednoj ruci mali psić, u drugoj sin Stefan

S obitelji je uživao u aquaparku na popularnoj dubrovačkoj plaži Copacabani.

Novak Đoković u šetnji po Lapadskoj obali

 Božo Radić/Cropix

Novak Đoković (35) je nakon kratkog boravka u luksuznom odmaralištu u Herceg Novom s obitelji u petak doplovio do Dubrovnika. Sa svojom jahtom Tara je uplovio u grušku luku. Tamo ga je dočekao direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž i poželio mu dobrodošlicu. Tenisač je zatim gliserom otišao u obilazak dubrovačkih plaža.

S obitelji je uživao u aquaparku na popularnoj dubrovačkoj plaži Copacabani. Novak i Jelena razmjenivali su nježnosti i igrali se s djecom Stefanom i Tarom. Kasnije su se vratili na jahtu.

Par je nedavno proslavio devetu godišnjicu braka. Oženili su se 12. srpnja 2014. na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, koji su posjetili na početku svog ovogodišnjeg odmora.

- Iznajmio sam dva balona, u jednom smo bili Jelena i ja, a drugi je trebao pustiti poruku na kojoj je pisalo: ‘Želiš li se udati za mene?‘ Problem je nastao kada se balon zapalio! Jelena je počela paničariti: ‘O Bože! Imamo rupu u balonu!‘ U tom trenutku se pojavio drugi balon sa porukom. Kada se Jelena okrenula da vidi šta piše, ja sam kleknuo i izvadio prsten. Tako smo se zaručili ‘ ispričao je Đoković nedavno privatni detalj iz njihove veze koju u pravilu drže skrivenu od očiju javnosti.

Đokovići gotovo svake godine uživaju u jugu Jadrana, a u slično je vrijeme i prošle godine bio u Hrvatskoj. Tada je posjetio Dubrovnik i Korčulu u društvu svoje mlađe braće Marka (30) i Đorđa (27).

image
Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix

U počecima karijere Novak je rado dolazio na teniski turnir u Umag, a prije tri godine bio je u Zadru.

Ove godine, u Dubrovnik je došao nakon odigranog finala Wimbeldona u kojemu je izgubio od 20-godišnjeg Carlosa Alcaraza.

- Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti - rekao je Đoković, koji je Dubrovnik nazvao biserom Jadrana.

Tenisač se unatoč iznimnoj teniskoj karijeri trudi biti što prisutniji u životu svoje djece.

- Kada mi se sin rodio svijet mi se okrenuo naopačke. Do tada mi je tenis bio sve i sve se vrtilo oko mene. Moji najbliži su se žrtvovali da bih ja davao svoj maksimum na terenu. Zbog prirode posla postao sam sebičan. Odjednom se sve promijenilo. U početku sam morao sebe podsjećati da više nisam sam, da imam sina. U tome su mi pomagali supruga, majka, otac, braća… Sada kada dođem kući sa treninga, ostavljam reket i ne razmišljam o tenisu. Trudim se biti najbolji muž, otac i tenisač. Zahtjevno je, ali nije nemoguće - rekao je Đoković, koji je posljednje dane potpuno posvetio obitelji.

Sin mu je bio i velika utjeha nakon poraza u wimbledonskom finalu.

- Svaka čast Carlosu, ja idem dalje, nadam se još jači. Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije, da je još uvijek tu… Volim te i dobit ćeš veliki zagrljaj pa da se svi volimo - poručio mu je tad s terena uz suzne oči srpski tenisač.

image

Novak Đoković provozao se gliserom po dubrovačkom akvatoriju

Božo Radić/Cropix
image

Novak Đoković s obitelji na brodu Tara ispred dubrovačke plaže Copacabana

Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix
image

Novak Đoković u šetnji sa sinom po Lapadskoj obali

Božo Radić/Cropix
image

Novak Đoković u šetnji sa sinom po Lapadskoj obali

Božo Radić/Cropix
image

Novak Đoković u šetnji sa psom po Lapadskoj obali

Božo Radić/Cropix
image

Novak Đoković u šetnji po Lapadskoj obali

Božo Radić/Cropix
image

Novak Đoković u šetnji sa sinom po Lapadskoj obali

Božo Radić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:02