DANIJELA MARTINOVIĆ

Bila je u braku s Thompsonom, dugi niz godina s Grašom, a sada ponovno ljubi - inspektora

Za Gloriju je Danijela Martinović ispričala da je u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem kojeg je upoznala prije godinu dana

Danijela Martinović i Petar Grašo

 Livio Andrijic/Cropix

Nakon braka s Markom Perkovićem Thompsonom i dugogodišnje veze s Petrom Grašom, Danijela Martinović (51) ponovno ljubi, a za Gloriju je otkrila sve o novom muškarcu – kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću (49).

Godine 1995. Danijela i Thompson vjenčali su se u crkvi sv. Dominika u Splitu te neko vrijeme držali brak privatnim. Međutim, poznati pjevač je 2003. upoznao svoju sadašnju suprugu Sandru Rogić, a kako bi mogao s njom ozakoniti brak, bilo je potrebno crkveno poništenje braka s Danijelom. Prvi puta im je bilo odbijeno, no ubrzo je Međubiskupijski crveni sud u Splitu poništio njihov brak 2005.

Još su i tada kružile glasine da Danijela voli Grašu, što ona ni sama nije skrivala.

- Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja smo došli sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da ja svog supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našega braka, ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Cijelim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije, rekla je tada Danijela, koja je u to vrijeme započela vezu s njim.

Par se upoznao još 1995. kada je ona, još dok je pjevala u Magazinu, pobijedila na Dori sa svojom pjesmom “Svileni”.

- Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao... Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol i mislim si: “Sada su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva ‘kiki-riki-miki-moj‘. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta “mala” već 22 godine moja djevojka, prisjetio se jednom prilikom Petar Grašo u emisiji “Zvijezde – ljetni hit”.

image

Danijela Martinović i Petar Grašo

Milivoj Keber/Cropix

Nakon 24 godine veze, počele su kružiti glasine o prekidu. Danijela je većinu vremena živjela u Zagrebu, dok je on bio u Splitu. Tvrdi se kako je vezi presudila udaljenost, a par je i službeno potvrdio razlaz u proljeće 2021.

Ubrzo nakon prekida s Danijelom, Grašo je započeo vezu s Hanom Huljić. Glasine o novom paru pojavile su se kada su viđeni u Splitu kako se drže za ruke, a samo nekoliko mjeseci kasnije, fotografirani su u šetnji Zagrebom te tako potvrdili vezu. Vjenčali su se u veljači 2022., a kćer Albu dobili su na ljeto iste godine.

S druge strane, Danijela se nakon prekida s Grašom posvetila karijeri. Održala je i slavljenički koncert u Lisinskom povodom 30 godina karijere.

A što se tiče njezine nove ljubavi, Plavića je upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

- Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove, ispričala je Gloriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 17:01