POČINJE TURNEJA

Bare sprema veliki rock spektakl i poručuje: ‘Na koncertima padnem u trans, obećavam da ćemo biti sjajni‘

Prvi nastup velike turneje održat će se u Karlovcu, 6. svibnja 2023. u Dvorani Mladost, pa se nastavlja po čitavoj zemlji

Goran Bare

 Vanesa Pandzic/Cropix

Top Radio donosi veliku rock turneju po hrvatskim gradovima – Goran Bare & Majke tour. Diljem Hrvatske rock ikona za svoje fanove priprema pravi glazbeni spektakl.

- Publici mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe i da će koncerti biti odlični, poručio je Goran Bare u razgovoru za Top Radio.

Prvi nastup velike turneje održat će se u Karlovcu, 6. svibnja 2023. u Dvorani Mladost. Bare je za Top Radio opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva...baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kada imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi osjećate neku snagu, jakost u sebi.“

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.

I na ovom putovanju publiku će provesi kroz bogati katalog rock klasika iz svog repertoara: “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te druge neizostavne hitove.

Ulaznice možete nabaviti putem Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:40