SAMO 1 % RAZLIKE

Baby Lasagna sustiže Švicarca na kladionicama, srpskoj predstavnici pjevao na rođendanu

Nakon prvih odrađenih proba u Areni Malmo Nemo je još uvijek prvi, ali je sa svojih 24 posto šanse za pobjedu pao na 22 posto

Baby Lasagna

 Screenshot YouTube

Baby Lasagna sa svojom ‘Rim Tim Tagi Dim‘ polako, ali sigurno na kladionicama sustiže švicarskog eurovizijskog predstavnika Nema i njegov ‘The Code‘. Podsjetimo, upravo je Nemo prije nekoliko tjedana na kladionicama svrgnuo Baby Lasagnu s prvog mjesta, a u tjednima koji su uslijedili između nebinarnog umjetnika iz Švicarske i našeg ‘domaćeg‘ dečka iz Umaga kvote za pobjedu bilježile su i do sedam posto razlike.

Danas je drugačije. Nakon prvih odrađenih proba u Areni Malmo Nemo je još uvijek prvi, ali je sa svojih 24 posto šanse za pobjedu pao na 22 posto, a Baby Lasagna se sa 17 posto popeo na 21 posto šanse za pobjedu. Trećeplasirana Italija trenutno drži kvotu od 12 posto, slijedi Ukrajina s 11 i Nizozemska s kvotom od 9 posto.

Ususret Eurosongu i prvom polufinalu u kojem Baby Lasagna kao sedmi izvođač po redu nastupa u utorak 7. svibnja, Eurovision Charts objavio je mapu odnosno analizu iz koje je vidljivo da je Baby Lasagna jedini natjecatelj koji je sasvim sam napisao svoju eurovizijsku pjesmu. Usporedbe radi, na pjesmama ‘Loop‘, što će je za Maltu otpjevati Sarah Bonnici (na kladionicama je zadnja), i ‘Zari‘ seksi Grkinje Marine Satti (na kladionicama je osma), radio je tim od devetero ljudi.

Što se tiče naših susjeda, Teya Dora iz Srbije u Švedskoj je proslavila svoj 31. rođendan, a na partyju joj je sve najbolje poželio i Baby Lasagna koji je sve podigao na noge izvedbom ‘Rim Tim Tagi Dim‘.

image

Teya Dora

Instagram/Teya Dora/
image

Baby Lasagna

Instagram/Teya Dora/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 09:20