U prosincu nastupa u Zagrebu i Osijeku

Đole najavio i novi album: 'Pokušat ću napraviti nešto što smo mi u svoje vrijeme zvali ploče'


Lada Novak Starčević
25.11.2017.15:50
Đole najavio i novi album: 'Pokušat ću napraviti nešto što smo mi u svoje vrijeme zvali ploče'
Cropix

sažeto

'Nisam bio pristalica da slavimo jubilej 40 godina, ali nisam siguran da ćemo 50 godina slaviti, pa je bolje da ga proslavimo sada'


Lada Novak Starčević
25.11.2017.15:50

Na prošlogodišnjem koncertu u Areni Zagreb Đorđe Balašević dao je publici obećanje – vraćat će se svake godine istoga datuma, 26. prosinca.

Đole se svojih obećanja drži tako da je koncert i ove godine na istom mjestu i u isto vrijeme. Prodaja karata je započela prošli tjedan, a ostalo ih je još vrlo malo.

U Osijeku će novosadski kantautor svirati četiri dana ranije, 22. prosinca. 30. prosinca koncert je zakazan u Kombank Areni u Beogradu, a najavio je i nastup u Novom Sadu u SPENS-u, 19. siječnja sljedeće godine. Koncertima će proslaviti 40 godina karijere.

"To su gradovi koje sam izabrao kao važne u čitavoj ovoj priči, mada svaki grad u kojem sam nastupao je bio mjesto kojem sam se uvijek vraćao i gdje sam dobrodošao", rekao je Balašević.

Nisam bio pristalica da slavimo jubilej 40 godina, ali nisam siguran da ćemo 50 godina slaviti, pa je bolje da ga proslavimo sada.

Nedavno je izdao knjigu 'Kalendar mog djetinjstva', koju je predstavio i na zagrebačkom Interliberu, a radi i na novim pjesmama tako da će svoju publiku uskoro razveseliti albumom.

"Pokušat ću napraviti nešto što smo mi u svoje vrijeme zvali ploče. Moguće je da ćemo do beogradskih koncerata, zapravo sasvim sigurno, imati nekih deset-dvanaest pjesama na jednom mjestu. Ovoga puta neću napraviti grešku da puštam jednu po jednu, nego ćemo napraviti pravi udar sa svih dvanaest", najavio je glazbenik Naxi radiju.

koncert

Đorđe Balašević

Arena Zagreb

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter