Obožavaju izlaske u kazalište

Doktorica koja stoji iza Jandrokovića! Sa suprugom Sonjom političar se upoznao u mladosti - i više se od nje nije razdvajao


Barbara Marinović
15.10.2018.10:30
Doktorica koja stoji iza Jandrokovića! Sa suprugom Sonjom političar se upoznao u mladosti - i više se od nje nije razdvajao
Foto: Saša Zinaja

sažeto

Sonja i Gordan Jandroković upoznali su se na moru - i više se nisu razdvajali


Barbara Marinović
15.10.2018.10:30

Kazalište je očito omiljena razonoda predsjednika Hrvatskog sabora i njegove supruge! Naime, Gordana i samozatajnu Sonju Jandroković najčešće se u izlasku može vidjeti upravo u nekom od zagrebačkih kazališta. Proteklog vikenda posjetili su 'Komediju', gdje je predstavom '39 stepenica' otvorena 68. sezona tog kazališta. Uz brojne posjetitelje iz javnog i društvenog života, pojavili su se Gordan i Sonja, a prisutan je na premijeri bio i suprug predsjednice - Jakov Kitarović, koji u posljednje vrijeme, kao što smo pisali, češće obilazi javne događaje.

Foto: Ines Novković

Bračni par Jandroković voli kazališta, budući da ih se u njima često može vidjeti. Iako se Sonja ne pojavljuje u javnosti često, izlazi sa suprugom u ovakvim prilikama. Inače ga podržava sa strane, kao njegova dugogodišnja supruga. Podršku daje i on njoj pa ju je ovog ljeta, kada je promovirano 368 doktora znanosti, a među kojima i gospođa Jandroković, suprug vjerno pratio i uz nju ponosno pozirao.

Supruga predsjednika Sabora inače je oftalmologinja u KBC-u Rebro, s Jandrokovićem ima troje djece, nedavno je postala doktorica znanosti, a politika joj je od djetinjstva poznata. Naime, rođena je u obitelji diplomata, i to uz Pekingu. U Kini je provela svega četiri mjeseca, a obitelj se potom preselila u Bugarsku. U Zagrebu je kasnije završila gimnaziju i Medicinski fakultet.

Foto: CROPIX

S Jandrokovićem se, kako je svojedobno otkrila za Jutarnji list, upoznala na Krku, u Malinskoj. Bio je sportski tip, dobro je skakao na glavu, a nju je kao 18-godišnju djevojku to dojmilo. Ubrzo su počeli razgovarati i zaljubili se, a iz svega se izrodio dugogodišnji brak. Zbog njegove karijere mijenjali su gradove, živjeli i u Bjelovaru i Zagrebu, no ostali su zajedno te ostavljaju dojam sretnog i stabilnog para.

Gordan Jandroković

Sonja Jandroković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter