Tko je Marasova 'Bond' djevojka?

Dok je James prilično nestašan, SDP-ov 007 vjeran je samo svojoj Martini. Nisu se vjenčali, no u obiteljskoj idili uživaju svakodnevno


Barbara Marinović
26.04.2019.11:20
Dok je James prilično nestašan, SDP-ov 007 vjeran je samo svojoj Martini. Nisu se vjenčali, no u obiteljskoj idili uživaju svakodnevno
Foto: Facebook

sažeto

Gordan Maras iznimno je aktivan i eksponiran, dok njegova supruga živi podalje od medijskog svijeta i šušura


Barbara Marinović
26.04.2019.11:20

SDP-ov javni agent 007 Gordan Maras nikad nije bio aktivniji. Predsjednik GO SDP-a Zagreb i saborski zastupnik stranke jutro je proveo na biciklističkim stazama glavnog grada, a sve kako bi problematizirao i upozorio na nedovoljnu kvalitetu biciklističkih staza te njihov kronični nedostatak u Zagrebu. Bio je predvodnik povorke. I sve to nije mu teško palo, u pravo je kondiciji - kakvoj i mora biti 007.

Sinoć je posjetio koncert Parnog valjka u Katranu, a jutros od ranih sati juri biciklom kroz grad. Otkako je krenuo sa svojom 'Biraj 007' kampanjom, Maras zabavlja javnost natpisima koje nosi sa sobom u Sabor kako bi upozorio na goruće probleme hrvatskog društva.

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Obiteljska sreća sa suprugom Martinom

Očigledno je da je SDP-ovac tijekom blagdana napunio baterije. Sa suprugom i djecom boravio je za Uskrs na moru, hvalio se fotografijama malog odmora uz sina, kćer i nevjenčanu suprugu Martinu. Jedan je od najaktivnijih političara na Facebooku pa je i za očekivati da će mu se 'potkrasti' i koja privatna fotografija.

Nisu se Martina i Gordan vjenčavali, no u sretnoj zajednici žive već dulji niz godina, dobili su tijekom iste dvoje djece, a Maras, barem ako je suditi po društvenim mrežama, uživa u ulozi oca. Uživa i u izlascima, pa pohodi svirke s one urbanije strane scene, a najčešće u društvu supruge. Dok joj je suprug ekstremno eksponiran svakog dana, Martina se drži po strani, a u javnosti se pojavljuje kad to zahtijevaju suprugove Facebook objave.

Gordan Maras

Martina maras

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter