Baš kakvog ga volimo

Dobri, stari Liam Gallagher izvrijeđao Bona, Jaggera i Davea Grohla


Ines Madunić
10.08.2017.11:55
Dobri, stari Liam Gallagher izvrijeđao Bona, Jaggera i Davea Grohla
Reuters

sažeto

Bivši frontmen Oasisa krenuo je u solo karijeru, ali nije se puno promijenio od 90-ih


Ines Madunić
10.08.2017.11:55

Liam Gallagher (44) uskoro će objaviti svoj prvi solo album, "As You Were" i već je na turneji, a u novom intervjuu za britanski GQ iznio je svoje mišljenje o kolegama glazbenicima. Kao i uvijek, britak i bez dlake na jeziku, Liam se nije baš suzdržavao kad su ga pitali za frontmena U2-a, Bona Voxa.

"Da, upoznao sam Bona. Volio bih da sam umjesto toga imao vantjelesno iskustvo. Nije u mojih top 50", rekao je Liam. Što se tiče Davea Grohla iz Foo Fightersa, kaže kako je on "uništio sve" za druge glazbenike kad je nastupao sa slomljenom nogom.

"Sve je upropastio. Slomio je nogu i svejedno išao na turneju. Tko to radi? Sad kad se prehladim ne smijem otkazati koncert jer ću ispasti slabić", rekao je Gallagher. Nije baš oduševljen ni Mickom Jaggerom.

"Svaka čast tim dinosaurskim bokovima, ali nisam taj tip. Ja sam protiv zabave. Jadni gad, morat će plesati do svoje 108.", izbrbljao je Liam. U istom intervjuu također je repera A$AP Rockyja nazvao WhatsApp Ricky.

"Moji klinci vole tog tipa, WhatsApp Rickyja. Znaš, Amerikanac, ima stila, smiješne zlatne zube...", rekao je novinaru, a kad ga je ovaj pitao misli li na A$AP Rockyja, Liam je potvrdio.
"O, da, to je taj tip. WhatsApp Ricky. To je ionako bolje jebeno ime", izjavio je Liam.

S druge strane, čini se da mu se sviđa Harry Styles (23), bivši član One Directiona koji je također krenuo u solo karijeru.

"On mi je ok. Čuo sam ga, može jebeno pjevati. Bitno je samo da se pronađe i radi ono što mu odgovara. Radije bih da je jebena rock'n'roll zvijezda nego hip hop zvijezda, da stavi ogroman zlatni lanac oko vrata i priča kao neki jebeni gangster, kao onaj drugi Liam Payne. Harryjeva prva pjesma je malo previše dramatična, treba se malo opustiti", izjavio je frontmen Oasisa.

Mick Jagger

Liam Gallagher

Oasis

Dave Grohl

Bono Vox

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter