'Jako smo sretni i zaljubljeni'

Djevojka princa Harryja prvi put progovorila o njihovoj vezi


Mirjana Filipović
05.09.2017.17:05
Djevojka princa Harryja prvi put progovorila o njihovoj vezi
Profimedia

sažeto

Svoju ljubav žele što je više moguće skrivati od javnosti


Mirjana Filipović
05.09.2017.17:05

Iako su poslije nekoliko mjeseci šuškanja vezu potvrdili još prošle godine u studenom, princ Harry (32) i njegova djevojka Meghan Markle (36) i dalje izbjegavaju zajedničko pojavljivanje u medijima.

No zvijezda serije 'The Suits' u intervjuu za Vanity Fair sada je po prvi put progovorila o njihovoj ljubavi. Glumica je napokon iskreno priznala da joj je princ dečko te da su jako zaljubljeni.

Profimedia

- Sigurna sam da će doći trenutak kad ćemo se morati predstaviti i pojaviti zajedno na nekom događaju, no nadam se da ljudi razumiju da je ovo sada naše vrijeme. Ovo je za nas. Posebna je osjećaj znati da nešto imamo samo nas dvoje. Sretni smo i to je najbitnije - rekla je.

Profimedia

Meghan i princ dosad su u javnosti viđeni samo u nekoliko navrata. Glumica je bila podrška Harryju na polo utakmici u svibnju, a zajedno su bili na vjenčanju njegovog prijatelja Toma Inskipa. No, par uglavnom ima svoje tajne oaze na koje putuju.

Meghan priznaje da joj nije bilo svejedno kada je njihova veza bila glavna tema medija. Nakon što se morala suočiti s raznim medijskim napisima o svom životu, zaključila je da osobe njoj bliske znaju tko je ona, a da je ostali ne zanimaju. Iako je dala nagovijestiti i da su u skoroj budućnosti moguće zaruke, svoju će ljubavnu priču ipak držati što dalje od svjetla reflektora.

Profimedia

ljubav

kraljevska obitelj

veza

Meghan Markle

princ Harry

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter