LJUBAV BEZ GRANICA

Dino Merlin: 'Krili smo se i nakon 5 godina tajno vjenčali, ja sam svoju ženu doslovno oteo!'


Iris Hazler
12.08.2017.14:35
Dino Merlin: 'Krili smo se i nakon 5 godina tajno vjenčali, ja sam svoju ženu doslovno oteo!'
Ranko Suvar / CROPIX

sažeto

Popularni glazbenik Dino Merlin koji puni dvorane diljem regije, rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Amelom s kojom ima dvoje djece


Iris Hazler
12.08.2017.14:35

Kako piše Slobodna Bosna, Merlin je sa svojom dragom prošao poprilično težak put dok se nisu vjenčali. Naime, Amelini roditelji bili su strogo protiv njihove veze, a razlog je bio što je njihova kćer bila uzorna studentica, dok je Merlin bio siromašan dečko iz kvarta.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju ", prisjetio se Merlin početaka veze i braka.

Također je priznao kako vrijeme liječi sve, pa ga danas Amelini roditelji, kako kaže, ''vole i više nego što zaslužujem"

Smatra kako je svojoj supruzi posveti život kao zahvalnost za svu njezinu ljubav i podršku, a upravo je Amela prva čula njegove demo snimke te ga motivirala da se počne ozbiljno baviti glazbom.

brak

pjevač

Dino Merlin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter