Život pun uspjeha i skandala

Devedesetih je bila miljenica cijele Hrvatske! Procurio videouradak njezine majke, a ona je čak 14 godina navodno živjela u lažnom braku!


100posto
29.08.2019.11:00
Devedesetih je bila miljenica cijele Hrvatske! Procurio videouradak njezine majke, a ona je čak 14 godina navodno živjela u lažnom braku!
Profimedia

sažeto

Lucero je jedna od najvećih zvijezda meksičkih sapunica ikad, a život joj je i samoj obilovao sličnim zapletima


100posto
29.08.2019.11:00

Nitko kao Lucero u hit sapunici 'Ljubavne veze' nije intrigirao devedesetih hrvatsku javnost. Seriju su pobožno pratili i djeca i odrasli, a curicama diljem zemlje zlaćana kosa glavne glumice ostala je trajno urezana kao ideal ljepote. Tri sestre - Mariju Fernandu, Mariju Paulu i Mariju Guadalupe utjelovila je glumica Lucero Hogaza Leon. Iako je većina sapunica imala očekivan, sretan kraj, 'Ljubavne veze' završile su izvan arhetipa, a kasnije su se vodile rasprave o tome što se zapravo dogodilo, odnosno koja je sestra ubijena.

Lucero je već tada bila ogromna zvijezda u Meksiku, a ostala je to do danas. Slavi svoj jubilarni, 50. rođendan, a ako baci retrospektivu na svoj životni put, ima se čime pohvaliti u smislu velike karijere koju je izgradila na sapunicama. Osim glumom, bavila se i pjevanjem pa je otpjevala i naslovnu pjesmu za neke od svojih serija. Zaradila je na glazbi i glumi više od 20 milijuna dolara, a cijeli njezin životni put upućivao je da će jednog dana biti umjetnica.

Već s 10 godina počela se baviti glazbom i glumom

Sa svega desetak godina počela se baviti glazbom i glumom, a već s 13 ponuđena joj je uloga u gledanoj dječjoj seriji. Otad je krenula snimati filmove i albume, a karijera se uspješno gradila velikom brzinom. Dok su je kolege hvalili i govorili da je ugodna za suradnju, a ljudi obožavali i zbog humanitarnog djelovanja, u isto vrijeme Lucero je bila zvijezdom brojnih privatnih skandala.

Profimedia

Najveći je izbio u višegodišnjem braku s njezinim bivšim suprugom, glazbenikom Manuelom Mijaresom. Prije negoli se udala za njega, Lucero su povezivali s brojnim kolegama. No, sve je došlo kraju kada se samim početkom 1997. godine udala za Manuela. S njim je u braku dobila dvoje djece, no nakon 14 zajedničkih godina par se 2011. odlučio na razvod.

Iako je par mjesecima prije razvoda demantirao glasine o tome, na kraju se razvod ipak dogodio. Otpočetka ih prate silne glasine, a upućeniji meksički novinari skovali su prilično nevjerojatne teorije o braku bivšeg para.

Brak je bio paravan?

Naime, tvrde da je brak između Lucero i Manuela paravan - jer on ima homoseksualne, a ona lezbijske sklonosti. Tvrde i da se par složio zbog želje za potomstvom, no ne žive kao bračni par.

Nije to jedini skandal koji se tijekom godina pripisivao fatalnoj zvijezdi sapunica. Teško ju je pogodio skandal koji je pogodio njezinu majku. Naime, objavljen je u medijima videouradak na kojem njezina majka izvodi striptiz pred svojim mužem. Budući da je za majku oduvijek jako vezana, Lucero je bila teško pogođena skandalom. Sve je završilo na sudu jer se ispostavilo da je video u javnost pustio sin pokojnog supruga glumičine majke. Vidite li kako nekad stvarnost i fikcija nemaju baš previše razlike?

Ono što je pogodilo samu Lucero bio je skandal koji se dogodio nakon što je s novim dečkom, milijunašem Michaelom Kurijem uhvaćena u lovu na divlje životinje. Fotografije su objavljene u tabloidu TVNotas, a Lucero se oglasila tvrdeći da su fotografije bile privatne te su joj ukradene za potrebe senzacionalizma. No, to ne briše činjenicu da je uživala u prilično ružnoj aktivnosti.

Promo

ljubavne veze

manuel mijares

michael kuri

newsletter

Prijavite se na Newsletter