Šokirale su ljubavnim obratima!

Danijela naglo otkazala već dogovorenu svadbu, a Tatjana o raskidu zaruka mjesecima šutjela! Severina je priznala da se fatalno zaljubila i instantno vratila prsten


100posto
17.08.2019.17:00
Danijela naglo otkazala već dogovorenu svadbu, a Tatjana o raskidu zaruka mjesecima šutjela! Severina je priznala da se fatalno zaljubila i instantno vratila prsten
Foto: Branimir Kvartuc/CROPIX/Instagram

sažeto

Kada je Severina naglo ostavila Slavka, a Tatjana Jurić otkrila da više ne planira svadbu s poduzetnikom Mirjanom Vlahovićem, mnogi su se nemalo šokirali


100posto
17.08.2019.17:00

Neki su nas brzi i nagli raskidi zaruka iznenadili više od ostalih. Sjećate li se samo dana kada je Severina naprasito napustila Slavka Šajinovića, a Tatjana Jurić objavila da se ipak ne udaje? Tijekom godina pozamašan je broj domaćih i stranih celebrityja objavio da ipak neće tako brzo uploviti u bračne vode. Što se to dogodi kada nakon godina ljubavi i pomnog planiranja ipak svemu dođe kraj, ne znamo - no, znamo da svatko ima svoje razloge. Severina je svojedobno svoj nagli raskid zaruka za Gloriju objasnila kratko i jasno, rekavši da se takve stvari ljudima događaju. I zaista, nekada sudbina jednostavno odradi svoje.

Severina ostavila Slavka zbog Milana i o svemu pošteno progovorila javno

Kada je samim krajem 2010. Severina potvrdila da je ponovno slobodna žena, postala je po tko zna koji put, tema broj jedan. Prekidu je kumovalo fatalno poznanstvo s beogradskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Severina je o svemu progovorila u intervjuu, rekavši što se dogodilo i kako je tako brzo došlo do prekida.'Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju. 'Sa Slavkom sam prekinula čim sam shvatila što se događa. Nisam dvojila oko toga, jer nisam osoba koja bi mogla živjeti u jednoj vezi, a istovremeno biti zaljubljena u drugog', rekla je tada Severina.

Foto: Branimir Kvartuc/CROPIX

Sa Slavkom je tada bila dvije i pol godine, planirali su brak, gradili zajednički dom, no sve je završilo naglo. Nije prestala o njemu govoriti i misliti sve najbolje ni nakon što je planula velika, a danas već zaboravljena, ljubav s Milanom. 'O Slavku mogu reći samo najbolje, a na ovaj intervju sam pristala da se ne bi izvrtale činjenice i da Slavka, koji je krasna osoba, poštedim raznih nagađanja koja su u ovakvim slučajevima vrlo česta', rekla je tada za Gloriju objašnjavajući kraj ljubavi sa Slavkom. Danas je Severina sretna u braku s Igorom Kojićem, s kojim je od 2015. godine u velikoj ljubavi.

Tatjana i Mirjan raskinuli naglo, sve se saznalo mjesecima nakon kraja zaruka

Nije Severina jedina koja je zaruke prekinula naglo, brzo i šokantno. Takav kraj zaruka i svadbenih planova dogodio se i Tatjani Jurić, voditeljici koja je krajem 2015. godine završila ljubavnu priču s Mirjanom Vlahovićem. Razišli su se nakon dvije i pol godine veze, a ostali su ipak u prijateljskim odnosima. 'Nema se tu što puno komentirati, ta je odluka već mjesecima iza nas. Naši osjećaji ostaju nepromijenjeni, no životne okolnosti su takve da je trebalo donijeti odluku. Mirjan svoj život želi nastaviti graditi u Francuskoj, ja pak nisam u mogućnosti otići iz Hrvatske. Ovo je razdoblje u mome životu kada meni bliske osobe, iz moje najuže obitelji, ovise o mojoj svakodnevnoj pomoći i to je ono čemu sam se odlučila posvetiti. Za sve u životu postoji vrijeme, meni je sada vrijeme da brinem o bolesnom članu svoje obitelji. Tko je uz mene, cijenim, tko ne može biti, poštujem', rekla je tada Tatjana za Story o naglom kraju ljubavi s Vlahovićem.

Foto: Instagram

Par se i upoznao i zaručio tijekom 2013. godine, a vezu su održavali na daljinu budući da je poslovno Mirjan bio vezan uz inozemstvo. Iako se činilo da im ni udaljenost ne može presuditi, na kraju se to, nažalost, ipak dogodilo. Vijest o kraju ljubavi omiljenog i simpatičnog para iznenadila je sve.

Simona i Stanislav prekinuli prije braka i djece

Prije negoli su dobili dvoje djece, vjenčali se na romantičnoj ceremoniji i odlučili živjeti obiteljski život na slavu Kristu, Simona Ištvanović i Stanislav Mijoković kratko su prekinuli zaruke. 'Nakon što sam javno podijelila svoju sreću sa svima vama, nije prošlo mjesec, dva i prekinula sam odlučno i svojevoljno zaruke i jasno rekla da se NE želim udati, jer sam shvatila da ipak to nije to', govorila je tada Simona. Slomljena zbog prekida, htjela je otići živjeti u Sloveniju kako bi na sve zaboravila. No, ipak je presudila ljubav!

Facebook

U slučaju Simone i Stanislava došlo je do pomirenja, svadbe te dvoje djece u kratkom roku. Stigao je prvo maleni Joshua, a potom i djevojčica Amalia. Usto, s njima odrasta i njezina kći iz prvog braka s Antom Gotovcem. Potpunu je životnu preobrazbu doživjela Simona, koja se iz prostitucije i ovisnosti okrenula ka potpuno novim vrijednostima.

Nina i Tin zaljubljen preko ušiju, a onda odjednom šokirala informacijom o kraju veze

Iako smo se tek naviknuli na informaciju da Nina Badrić ponovno ljubi, i to poduzetnika Tina Bralu, ona je prošle godine šokirala informacijom da više nisu zajedno. U vezi su bili oko godinu dana, na romantičnom putovanju zaručio ju je dijamantnim prstenom, a onda je negdje puklo. Pjevačica se ponovno počela vraćati u svoj stan, a s ruke je maknula skupi prsten. Potvrdila je tada da je sama, no o razlozima i detaljima svoje ljubavne veze nije htjela polemizirati.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Danijela naglo otkazala već dogovorenu svadbu!

Prava noćna mora dogodila se svojedobno pjevačici Danijeli Pintarić. Iako se tijekom 2011. godine trebala udati za diplomata Jerka Ljubičića, par je prekinuo zaruke i otkazao svadbu. Osječanka je nakon toga otkrila da je prekid bio sporazuman i da su, unatoč svemu što im se dogodilo, ostali u prijateljskim odnosima. Svega godinu ranije, o svojoj su ljubavnoj priči Jerko i Danijela pričali u superlativima. On je tvrdio da je pjevačicu i glumicu zagrebačke Komedije zavolio čim ju je upoznao, a ona je govorila da dvojbe nema. 'Desila nam se ljubav, ali za nas dvojbe nema, kao u Cesarićevoj pjesmi – da li je želimo ili ne želimo. Kako smo dobili blagoslov i njegovih i mojih roditelja, naše je vjenčanje već gotova stvar. Još se samo moramo dogovoriti oko datuma: hoće li to biti 24. veljače, na godišnjicu našeg poznanstva, na moj rođendan u ožujku ili Jerkov u travnju', govorila je Danijela.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

No, život piše romane pa su već iduće godine raskinuli. Ljubav života ipak je Danijela pronašla, danas uživa uz Jakova Puharića i njihovu jednogodišnju djevojčicu Melinu. Sve je ipak ispalo baš kako treba.

Isto se dogodilo i Petri Ecclestone!

Iako se činilo da će uletjeti u drugi brak, čini se da su Slavica i Bernie Ecclestone ipak svoju mlađu kći Petru uspjeli nagovoriti da ne srlja. Iza sebe već ima propali i dramatičan brak, pa se obitelji i prijateljima nasljednice činilo da je 18 mjeseci veze prekratko da bi se već ponovno odlučila na tako veliki i važan korak. Stoga je naglo i naprasno sve otkazala, i to nakon što je veliki dio organizacije već bio odrađen, sve je bilo spremno za svečano slavlje u Meksiku. No, kako Petra i njezina obitelj imaju silne svote na računu, nekako nam se čini da im neće biti problem isfinancirati njezino predomišljanje u zadnji čas! Sa Samom Palmerom se, inače, upoznala 2017. godine te je ubrzo s njim završila u romantičnoj vezi.

Reuters

Severina

Nina Badrić

milan popović

Tatjana Jurić

Petra Ecclestone

Simona Ištvanović

danijela pintarić

newsletter

Prijavite se na Newsletter