Bivša spajsica u problemima

Dadilja ju optužila da je po cijele dane pila i zanemarivala kćeri: 'Počela bi s pivom ili vinom ujutro, onda bi prešla na žestice dok se ne bi onesvijestila'


Ines Madunić
05.09.2018.16:15
Dadilja ju optužila da je po cijele dane pila i zanemarivala kćeri: 'Počela bi s pivom ili vinom ujutro, onda bi prešla na žestice dok se ne bi onesvijestila'
Profimedia

sažeto

Mel B ponovno se našla u problemima kojima, čini se, nema kraja


Ines Madunić
05.09.2018.16:15

Melanie Brown (43) nedavno se rastala od Stephena Belafontea s kojim je imala buran brak, ali i još burniji razvod. Međusobne optužbe za ovisnosti o drogama, alkoholu, seksu i zlostavljanju pljuštale su na sve strane. Nakon što je proces završen pjevačica se prijavila na liječenje od ovisnosti od alkohola i seksa.

Rekla je da želi biti bolja majka svojoj djeci, kćerima Phoenix Chi (19), Angel Iris (11) i Madison (6). S bivšim suprugom dijeli skrbništvo nad najmlađom Madison, dok je Phoenix i Angel dobila iz prijašnjih veza.

No, zbog novih optužbi njezine bivše dadilje sad je to zajedničko skrbništvo upitno.

Naime, Rusty Updegraff povremeno je čuvao njezinu djecu, a nedavno je ispričao kako je bivša spajsica zanemarivala svoju djecu zbog pijančevanja i drogiranja.
Navodno je toliko pila da se ujutro ne bi mogla brinuti za svoju djecu.

"Ona je najgora majka na svijetu. Spavala je s vozačem, frizerom, učiteljem klavira koji je podučavao djecu... S kim god je mogla. A ponekad bi svoju djecu ostavila tim nepoznatim muškarcima da se brinu o njima jer ona nije mogla. Krenula bi piti pivo ili vino oko 10 ujutro ili ranije, a zatim se prebacila na žestoki alkohol dok se ne bi onesvijestila", rekao je Updegraff.

Sud je zato odredio da će biti podvrgnuta nenajavljenim testiranjima na upotrebu droge i alkohola, a provjerit će i je li sposobna zadržati skrbništvo nad djecom.

razvod

skrbništvo

optužbe

Mel B

ovisnost o seksu

Melanie Brown

ovisnost o alkoholu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter