Drama ne prestaje

'Crna žena' optužuje pjevača: 'Nekad si bio drugačiji, sad se hvališ da si zetu kupio skupocjeni sat, a svom sinu nisi dao ništa. Srami se, životinje se ponašaju bolje!'


Ines Madunić
21.06.2019.19:30
'Crna žena' optužuje pjevača: 'Nekad si bio drugačiji, sad se hvališ da si zetu kupio skupocjeni sat, a svom sinu nisi dao ništa. Srami se, životinje se ponašaju bolje!'
Sandra Šimunović/Cropix

sažeto

Mirjana Antonović na sudu pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njezinog sina, što on uporno negira


Ines Madunić
21.06.2019.19:30

Miroslav Ilić već je mjesecima uključen u pravnu bitku u kojoj pokušava negirati da ima sina s Mirjanom Antonović. Nakon što je odbio napraviti DNK test, on je tužio nju jer tvrdi da ga maltretira.

Naime, poznati srpski pjevač navodno je bio u vezi s Amerikankom balkanskih korijena, kojoj je Kićo Slabinac posvetio pjesmu "Zbog jedne divne, crne žene". Veza je trajala nekoliko godina, a Mirjana tvrdi i kako je Miroslav planirao ostaviti svoju suprugu Gordanu i vjenčati se s njom kad je saznao da je trudna. Ona se trebala preseliti u Beograd, ali kad je njihov sin Devin imao godinu i pol Ilić se prestao javljati.

"U Australiji me iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost poslije njegovog razvoda. Njegova je žena saznala da sam trudna kad sam bila u osmom mjesecu. Počela je zvati i prijetiti meni i djetetu. Govorila je i da će ubiti svoju djecu i Miroslava. Nisam željela da bilo tko nastrada. Tada sam bila kod sestre u Beogradu, spakirala sam se i odletjela za New York, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku", rekla je Mirjana.

Nedavno je na Facebooku objavila otvoreno pismo u kojem ga pokušava nagovoriti da prizna svog sina.

Facebook

"Ona je psihopatkinja. Ne zanima me ta priča, rekao sam sve što sam imao. Ona očito radi iz osobnog interesa jer ako kaže da taj dečko ima 30 godina zašto onda ona mora umjesto njega povlačiti priču? Takve stvari se ne rješavaju preko novina nego za to postoje institucije. Ta psihopatkinja ne želi uništiti mene, nego moju suprugu Gordanu. Davno sam rekao da nemam veze s tim. Mali ima svog oca koji ga je priznao", rekao je Ilić.

Mirjana je odgovorila i na te tvrdnje, kao i na njegovu tužbu za maltretiranje, iako tvrdi da mu nikakve poruke nije slala nego samo želi razgovarati o svemu s njim na normalan način.

"Sram te može biti. Tužiš njegovu majku i nazivaš je psihopatom. Majka koja je godinama šutjela i sama odgajala TVOG sina. Čak i kad je saznao istinu sve najbolje sam mu rekla o tebi. Možeš zamisliti njegovo razočaranje kad si se tako loše ponio. Ovaj 'psihopatkinja' je protiv svih sila ipak izvela dva doktora na put. Tretira li se tako žena koja je njegovala i hranila tvoje dijete, bez ikakve tvoje pomoći? Razbacivao si se novcem i hvalio da si zetu kupio sat od 15.000 eura, a Devinu nisi kupio jednu jabuku. Jesi ti uopće živo biće ili punjena lutka, samo nečiji pulen?Životinje imaju normalnije ponašanje i osjećaje. Imaš li ti trunke savjesti, morala ili stida?", napisala je Mirjana.

Inače, na sudu su u Mirjaninu korist svjedočili njihovi nekadašnji zajednički prijatelji, između ostalih i Lepa Brena, koja ih je 1984. i upoznala, kad je s Ilićem bila u Americi na turneji.

Nenad Dugi/Cropix

"Nekad si bio drugačiji čovjek. Tvrdio si da nas neizmjerno voliš. Nemoguće da je taj Miroslav potpuno izbrisan i tako velika ljubav sasvim nestala u tebi. Nemoguće da je ostala samo osveta. Zašto slušaš lažljivce i ljigavce kao što je Vlado Perović? Lagao te da sam ga dočekivala sa šampanjcima u Intercontiju. Dobro znaš da tog čovjeka ni ne poznajem? I sad sam se u sebi nasmijala koliko je to apsurdno. Trebao si bar malo boljeg kandidata naći. Mora da je jedini pristao lažno svjedočiti. Miroslave, ti si držao svoje dijete u naručju, igrao se s njim, stavio mu križić oko vrata da ga u životu čuva. Što je sad? Na kraju je ispalo da dijete mora od tebe čuvati", oštra je bila Mirjana.

Napomenula je i kako planira do kraja boriti se za pravdu, ako treba i na Međunarodnom sudu.

očinstvo

Miroslav Ilić

Mirjana Antonović

sudska bitka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter