Kažu njegovi prijatelji

'Coreyja Haima zlostavljao je i Michael Jackson, a Charlie Sheen davao mu je drogu'


Ines Madunić
23.11.2017.11:10
'Coreyja Haima zlostavljao je i Michael Jackson, a Charlie Sheen davao mu je drogu'
Profimedia

sažeto

Producent Ed Meyer tvrdi da mu je omiljeni dječji glumac ispričao sve o zlostavljanju


Ines Madunić
23.11.2017.11:10

Samo dvije godine prije nego što je preminuo, glumac Corey Haim povjerio se prijatelju producentu Edu Meyeru o seksualnom zlostavljanju koje je doživio na početku karijere. U javnosti je već poznato da ga je Charlie Sheen (50) navodno seksualno zlostavljao na snimanu filma "Lucas", no on izgleda nije jedini.

"Corey mi je rekao: 'Imam problem s Charliejem Sheenom, Michaelom Jacksonom, oni su me napali. Bilo ih je još nekoliko'. Nisam ga pitao koji su to drugi bili. Također mi je rekao da ga je Sheen navukao na drogu. Pričao je o njemu kao da je neki svodnik", rekao je producent Meyer.

Profimedia

Navodno je Haim te optužbe rekao u kameru na snimanju reality showa "Dva Coreyja", koji je snimao s prijateljem i kolegom Coreyjem Feldmanom. Scene se nikad nisu emitirale.

Omiljena dječja i teen zvijezda 80-ih, Haim je imao problema s ovisnošću o drogama, a preminuo je 2010. godine od posljedica ovisnosti s 38 godina.

Da ga je Sheen zlostavljao otkrio je nedavno Haimov prijatelj Dominick Brascia. Bilo je to na snimanju filma "Lucas" 1986. godine, kad je Corey imao 13, a Sheen 19 godina.

Profimedia

seksualno zlostavljanje

Charlie Sheen

Michael Jackson

Corey Feldman

Corey Haim

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter