Ivana umjesto Indire

Colonia ide dalje, Đurđević je našao novu pjevačicu i već snimio pjesmu


Ines Madunić
14.06.2017.19:25
Colonia ide dalje, Đurđević je našao novu pjevačicu i već snimio pjesmu
Instagram

sažeto

Nove pjesme bit će prilagođene Ivaninim godinama, izjavio je Boris Đurđević, koji se nije umorio od Colonije ni nakon 21 godinu


Ines Madunić
14.06.2017.19:25

Mlada Drnišanka Ivana Lovrić (25) nova je pjevačica grupe Colonia, objavio je Boris Đurđević (44) u časopisu Story. Jedan od osnivača i tekstopisac hitova Colonije rekao je i kako su već snimili novu pjesmu koju uskoro možemo očekivati.

 

Exclude any double standards ⭐?

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on Feb 8, 2017 at 9:18am PST

"Ovo je novi početak, bend ima djevojku koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga", rekao je Đurđević za Story te dodao da će pjesme odsad biti više "raspjevane" te prilagođene Ivani i njezinim godinama.

 

I sta je zivot samo đir...??

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on Mar 31, 2017 at 2:04pm PDT

"Želimo pridobiti staru, ali i novu publiku. Mnogo ćemo razmišljati o tim tekstovima kako bismo dobili ono što Ivani najviše odgovara i što najbolje može prenijeti publici", rekao je Đurđević. Indira Levak (43) odlučila je nakon 21 godine napustiti Coloniju i krenuti u solo karijeru. Pritom je izjavila kako "Colonia više ne postoji", na što je odmah reagirao Boris Đurđević, koji je napomenuo kako to nije istina.

 

Lady gaga - Million reasons ??? #morningcover

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on Jan 30, 2017 at 2:18am PST

"Istina je da Indira Levak više nije pjevačica grupe Colonia, no isto tako mogu potvrditi da Colonia ide dalje; i dalje ću stvarati nove pjesme u prepoznatljivom zvuku" rekao je Đurđević. Osim nove pjesme, čini se da će nova pjevačica Ivana Lovrić snimiti i best of Colonije "u pop akustičnom izdanju", što je Đurđević najavio na svom Facebook profilu.

 

Danas svi po novi Story ????

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on Jun 14, 2017 at 12:30am PDT

Pjevačica Ivana na svom se Instagramu pohvalila prvom naslovnicom Storyja. Ona je inače snimila duet s Lukom Nižetićem 2012. godine, "Nek padne mrak", kad je pobijedila na natjecanju koje je organizirao pjevač. Naime, izabrao je obožavateljicu koja mu se činila najsimpatičnijom i koja najbolje pjeva te s njom snimio duet.

pjevačica

Indira Levak

Colonia

Boris Đurđević

Ivana Lovrić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter