Ambiciozna djeca Brada i Angeline

Čini se da se obitelj oporavlja od misterioznog incidenta u zrakoplovu, nije se nikad saznalo što se zaista dogodilo! Sin je upisao biokemiju, a poduzetnički pothvat najavila je i 14-godišnja kćer!


100posto
17.10.2019.18:00
Čini se da se obitelj oporavlja od misterioznog incidenta u zrakoplovu, nije se nikad saznalo što se zaista dogodilo! Sin je upisao biokemiju, a poduzetnički pothvat najavila je i 14-godišnja kćer!
Foto: Profimedia

sažeto

Nasljednici Brada Pitta i Angeline Jolie polako počinju graditi svoje karijere... U Južnu Koreju otišao je Maddox, a Zahara kreira skupi nakit


100posto
17.10.2019.18:00

Najstariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta nedavno je počeo svoj studentski život. Dirnuta i zabrinuta Angelina ispratila je sina na studij u Južnu Koreju. Sama ga je glumica ispratila na Sveučilište Yonsei u Seulu gdje je Maddox upisao biokemiju. Brada tada nije bilo na vidiku, od incidenta u privatnom zrakoplovu, a koji je kumovao razvodu slavnog para, Maddox sa svojim ocem ne razgovara. Jolie bi ih navodno željela pomiriti, no sin je neumoljiv.

Poslije Maddoxa, koje je Angelina posvojila kada je bio tek beba, u njezinu obitelj stigli su i Pax te Zahara. S Pittom je kasnije dobila troje biološke djece, a glumac je njezino troje djece posvojio te im dao i svoje prezime. Djeca bi, čini se, mogla slijediti stope uspjeha svojih poznatih roditelja.

Foto: Profimedia

Dizajnira nakit za humanitarne svrhe

Najstariji sin studira, a Zahara je već s 14 godina počela raditi na dizajnu nakita. Tako je objavljena njezina suradnja s američkim dizajnerom Robertom Procopom. Radila je s njim na kolekciji Zahara, a koja je cijela izrađena od 18-karatnog zlata. Prije negoli je djevojčica s njim ostvarila suradnju, s Procopom je na kolekciji nakita radila i Angelina. Naravno, prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe pa će tako sredstva biti utrošena u losanđelesku sigurnu kuću za žene i djecu koja su žrtve zlostavljanja.

Kako se raspala skladna obitelj?

Inače, Brad Pitt i Angelina Jolie činili su do 2016. godine jednu od najskladnijih i najuglednijih holivudskih obitelji. Šestero djece, skladni i zaljubljeni par, izgledalo je kao da žive bajku. Proveli su zajedno više od 10 godina, a 2014. su se zbog djece odlučili i vjenčati. Nitko nije mogao ni vjerovati da će se razvesti svega dvije godine kasnije, i to nakon incidenta u privatnom zrakoplovu. Što se točno dogodilo u njemu, i dalje se samo pretpostavlja.

Foto: Profimedia

Angelina Jolie

Brad Pitt

newsletter

Prijavite se na Newsletter