Malo smo se zezali u Photoshopu!

Cijena frizure - 99,99 kuna, masaža glave - neprocjenjiva! 'Vidim ga kao Georgea Clooneyja! Nije kriza u novčaniku tolika da hoda zapušten!'


100posto
21.11.2018.13:10
Cijena frizure - 99,99 kuna, masaža glave - neprocjenjiva! 'Vidim ga kao Georgea Clooneyja! Nije kriza u novčaniku tolika da hoda zapušten!'
Ilustracija: Cropix, 100posto

sažeto

Ivica Todorić nahranio je golubove i skratio vrhove...


100posto
21.11.2018.13:10

Najbitnije vam je u životu imati prijatelje koji će skupiti, istina Bog u tri dana, milijun eura za vas. Još je bitnije imati pravog u životu... Pravog frizera! Nakon što je platio jamčevinu te prespavao noć u Kulmerovim dvorima, spustio se Todorić među puk, a sve kako bi posjetio Nenu. Nakon obitelji, na red je došao frizer kojem su brojni imućni Hrvati vjerni godinama. Priča o dugogodišnjoj suradnji nastavila se tako kada je Neno svojim vještim škarama ošišao poduzetnika.

Todorić je i ovog puta zaigrao na sigurno pa je, zadovoljan osvježenom frizurom kakvu nosi već godinama, nahranio i gladne. Golubove.

Vizija novog Ivice

No, zanimalo nas je bi li se Ivica mogao u ime novih pobjeda odlučiti i na neki novi imidž? Možda nešto malo doraditi? Kontaktirali smo stoga uglednog zagrebačkog frizera, koji nam je otkrio svoju viziju trenutno najpopularnijeg čovjeka u zemlji, a koji bi se prema najavama, mogao početi baviti i politikom.

Frizura koju je odabrao Ivica, priča nam tako naš sugovornik, klasična je i prilagođena njegovim godinama, a fascinantno je u svemu što je Todoriću kosa još prilično gusta! 'Jako je fascinatno da muškarac njegove dobi, uz sav stres koji proživljava, još uvijek ima kosu i mogućnost da s njom išta napravi', kaže nam.

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Malo tamniji pramenova za George Clooney štih

Bilo bi, prema viziji našeg frizera, zanimljivo probati kod Todorića ići na varijantu Georgea Clooneyja. 'Napraviti mu malo tamnijih pramenova, da bude prosijed i seksi kao George Clooney! Probajte to zamisliti...', otkriva naš stručnjak i dodaje da je to ipak teško zamisliti. No, vizija nam se čini na mjestu. Ivica je, naime, najavio da će ići na izbore i pokrenuti Hrvatsku, a spekulira se već godinama da će Clooney također u politiku! Mogli bi tako, George i Ivica jednog dana biti kolege - po frizuri i zanimanju.

Nije, dodaje naš sugovornik, Ivici tolika kriza u novčaniku pa da bi dopustio izgledati zapušteno! 'Ne čudi me što je otišao kod frizera, znam da su frizeri klijentima životno važni! Pa zamislite Ivicu Todorića da izgleda zapušteno? Ipak nije tolika kriza u njegovom novčaniku, nisam iznenađen!

Cijena - 99,99 - masaža glave - neprocjenjiva!

Cijena frizure, procjenjuje naš stručnjak, mogla bi iznositi 99,99 kuna. Mala je to cijena za tretman koji uključuje i masažu glave. U danima brige, velika je to stvar pa nam naš frizer kaže - sigurno Todoriću to nije odmoglo! 'Opušta masaža glave definitivno, ali baš u toj mjeri... Nisam siguran. Meni bi na njegovom mjestu trebalo još četvero ljudi da mi masiraju cijelo tijelo, da se opustim', zaključilo je naše stručno oko!

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Ivica Todorić

newsletter

Prijavite se na Newsletter