Oni su odbili Igru prijestolja

Charlie Hunnam još se nada da će imati priliku biti Targaryen, a Gillian Anderson mogla je glumiti Cersei


Ines Madunić
26.08.2018.18:00
Charlie Hunnam još se nada da će imati priliku biti Targaryen, a Gillian Anderson mogla je glumiti Cersei
Profimedia

sažeto

Nekad glumci i glumice ne prepoznaju priliku koja im pokuca na vrata - ovi su odbili glumiti u Igri prijestolja


Ines Madunić
26.08.2018.18:00

Televizijska adaptacija fantasy romana Georgea R.R. Martina, "Igra prijestolja", jedna je od najboljih serija u posljednjih nekoliko godina. Sa zaraznom radnjom i nevjerojatnom produkcijom, u dosadašnjih sedam sezona osvojila je svijet, a iako u njoj glumi puno poznatih glumaca i glumica, mnogi su se probili upravo zahvaljujući ulozi u seriji.

No, nisu svi imali dobar predosjećaj pa postoje i oni koji su uloge odbili iz različitih razloga. Evo nekih zvijezda koje smo mogli gledati u "Igri prijestolja", ali oni su svoju priliku propustili. Možda ih vidio u nekom od spin offa koji se pripremaju.

Charlie Hunnam - Rhaegar Targaryen

Britanac je navodno bio favorit fanova i produkcije za igranje Rhaegara Targaryena u sedmoj sezoni. No, zvijezda "Sinova anarhije" odbio je.

"Ponudili su mi sporednu ulogu, ali tad sam snimao nešto drugo pa nisam mogao pristati. Ali, možda u budućnosti, tko zna?", rekao je Hunnam, koji očito ne zna da je posljednja sezona snimljena i očekuje se iduće godine na malim ekranima.

Gillian Anderson - Cersei Lannister

Genijalna Gillian bila bi odlična Cersei, ali njoj je problem bilo dugo izbivanje od obitelji.

"Imam 6-godišnjaka i 4-godišnjaka i jednostavno ne mogu opravdati toliko izbivanje od doma, osim ako radim s Martinom Scorseseom", rekla je Anderson.

Njezina 18-godišnja kći bila je u potpunom šoku kad ju je obavijestila da je mogla biti Cersei u njezinoj omiljenoj seriji.

Dominic West - Mance Ryder

Mjeseci snimanja na užasnoj hladnoći zvuče užasno, ali mjesto u povijesti propustio je i Dominic West. Nije otkrio zašto je odbio glumiti Mancea Rydera, ali znamo da je požalio.

"Nisam je ni gledao, ali moj brat i nećak rekli su da je 'Igra prijestolja' jedina dobra serija koja se prikazuje i osjećao sam se užasno", rekao je West.

Lily Allen - Yara Greyjoy

Ako znate kako se razvija priča između Yare i njezinog brata Theona Greyjoya bit će vam jasno zašto je pjevačica Lily Allen odbila glumiti. Naime, Theona glumi njezin brat u stvarnom životu, Alfie Allen.

"Ponudili su mi da glumim Theonovu sestru, ali osjećala sam se nelagodno kad sam čula kako bi izgledale neke scene pa sam im brzo zahvalila", rekla je Allen.

Mark Strong - Stannis Baratheon

Nismo čuli je li Mark Strong požalio što je odbio ulogu Stannisa, ali znamo da je to učinio jer je htio snimiti seriju "Low Winter Sun", a ona je otkazana već nakon prve sezone.

Brian Cox

Legendarni britanski glumac dobio je ponudu na samom početku pa ni ne zna koju su mu ulogu bili namijenili, ali nije pristao jer mu je plaća bila premalena.

"Glupo od mene, ali odbio sam ih u ranoj pretprodukciji jer nisu imali dovoljno novca. Sad imaju novca. Bilo je to stvarno blesavo jer sam sad totalno ovisan o toj seriji, ali nemam pojma koga bih mogao glumiti", rekao je Cox.

Dodao je i da mnogo njegovih prijatelja glumi u seriji kao i da je čekao da ga ponovno pozovu, ali to se nije dogodilo.

tv serija

Igra prijestolja

glumci

Charlie Hunnam

Lily Allen

Gillian Anderson

odbili ulogu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter