Zašto estrada lažira ljubavne veze?

Cetinski i Ivana kratko su zabavljali navodnom aferom, a Maja asistenta plaćala i da joj glumi partnera - i nisu jedini!


Barbara Marinović
15.12.2018.17:00
Cetinski i Ivana kratko su zabavljali navodnom aferom, a Maja asistenta plaćala i da joj glumi partnera - i nisu jedini!
Foto: CROPIX/Facebook

sažeto

Neke veze su stvarne pa su usput i marketinški isplative, a neke druge su jednostavno izmišljene


Barbara Marinović
15.12.2018.17:00

Zaboljela je mladu Slovenku Ninu Donelli glava od poziva novinara koji je navodno muče upitima o njezinom odnosu s glumcem Ivanom Hercegom. Misteriozno je njihova, čini se, imaginarna veza, završila na buran način. Možemo reći imaginarna, jer je Herceg na svom Instagramu napisao da s Ninom nikad nije bio u vezi. Prozvao je pritom i novinare, zamolivši ih da ne pišu da je s Donelli u vezi. 'Nikakva osoba željna medijske pažnje s kojom sam dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja, a bome ni određeni novinari koji jedva čekaju da imaju što pisati o nebitnim stvarima neće mi pokvariti ovaj bajkoviti Hallstatt', napisao je friško Herceg na svom Instagramu.

I neka se glumac drži bajkovitog Hallstatta. Nekad je šutnja zlato. Bila bi svakako zlatna i šutnja mlade pjevačice, koja je 'dramatičnim' raskidom navodne veze prozvala Hercega, rekavši da ga je financirala. 'Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu', napisala je. I neka to bude to, bolje je potkopavanje završiti čim prije.

Kome vjerovati?

Inspirativna tema o dvojcu koji je, pa ipak nije bio u vezi, podsjetila da ovo zapravo nije prvi put kako se možebitno izmišlja ljubavna veza nekog para. U svjetskom showbizu fenomeni fake ljubavi toliko daleko idu da je teško povjerovati bilo kojem paru koji se zaista nije vjenčao, nema djecu i generalno čuva taj svoj intimni život od javnosti.

Tony i Ivana izmanipulirali medije

Triku kojem su svojedobno pribjegli, primjerice, Drake i Jennifer Lopez pa preko društvenih mreža navukli fanove na ideju da su u vezi - puno prije pribjegli su Tony Cetinski i Ivana Banfić u nastojanju da dospiju u medije. I zaista im je uspjelo! Nisu Tony i Ivana zavaravali ljude na dulje staze. Ipak, nakon što su objavljene fotografije njihovog navodnog tajnog viđanja, Tony i Ivana izmanipulirali su medije u svrhe marketinga pa su isključili mobitele, a Ivana se kasnije na dubrovačku festivalu Festa pojavila sa zaštitarem kako je nitko ne bi pitao o Cetinskom. Ubrzo su i Ivana i Tony priznali da su cijelu priču izmislili kako bi što bolje 'prodali' duet 'To je vrijedilo čekati'.

Foto: CROPIX

Maja i Marko lažirali vezu da bi ona imala privatnosti

Prema vlastitom priznanju, Maja Šuput svojedobno je lažirala vezu sa svojim asistentom Marko Matićem. Nije joj to bio problem. Osim što je dobila medijski prostor na račun te veze, Maja je bila sretna što joj je Marko tako bio paravan za njezin, kako je rekla, skriveni privatni život. Pošteno. Marka je plaćala, on je za nju radio pa je zbog njezine privatno malo i slagao. Kasnije su oboje završili u realnim vezama.

Instagram

Škugor kaže da su sve veze njegovih izvođača bile prave

Lekciju o korištenju ljubavi u promotivne svrhe mogao bi održati prekaljeni menadžer Zoran Škugor. Dugogodišnji estradni staž doveo ga je u sve moguće situacije i kombinacije, a prema vlastitom priznanju je, primjerice, svom klijentu 90-ih pomogao da se njegov status zavodnika podeblja. 'Znam za afere s jednokratnim fotkanjem koje su trajale par dana i osim novina, nitko nije imao koristi od njih', priča Škugor za 100posto. Stoga se njegov marketinški plan orijentirao na promociju postojećih veza. Spomenuti zavodnik je tako bio Sandi Cenov. Ljubimac tada kultnih ljepotica u jeku slave bio je u ljubavi s Fani Čapalijom, a kasnije se i oženio s Brankom Bebić.

Foto: CROPIX

'Sandi i Bebić sam upoznao'

Prisjeća se Škugor tih dana. 'U mom slučaju te veze su bile realne. Sandi i Fani su se upoznali i fotograf ih je uhvatio u šetnji gradom pa su objavili fotke. Poslije toga snimljeni su par dana kasnije na zagrebačkom aerodrom kada je Sandi putovao za Split, a Fani se istim avionom vraćala. U Splitu su ih fotografi čekali i slikali. Tada se počela rađati veza. Poslije prekida Sandi nastupa na Splitskom festivalu koji je Branka Bebić vodila s Mirom Ilićem. Na after partyju sam ih upoznao i nakon par mjeseci su prohodali. Sandi je tada bio velika tinejdžerska zvijezda, pogotovo među curama, pa se to uklopilo u njegov image', priča slavni menadžer.

Škugor je upoznao i Sanju Doležal te Dražena Petrovića. U to vrijeme Sanja je bila mlada hit pjevačica, a Dražen ogromna sportska zvijezda. Shvatio je Zoran kako bi se sjajno mogla prodati njihova ljubavna priča pa je bio u pozadini toga i 'sredio' da Petrović dođe na koncert Novih fosila u zagrebačku Cibonu. Sanja i Petrović kasnije su se zaljubili. Bili su u vezi godinu dana, a Sanja o košarkaškom Mozartu i danas govori s divljenjem i ljubavlju. 'Smatram da su to bile lijepe medijske priče, kao što je bila i veza Sanje i Dražena', zaključio je Škugor.

Zaključio je tako kako prevelike koristi od lažiranih veza nema. Dapače, moglo bi vam se smučiti od poziva dosadnih novinara radi kojih ste uopće pribjegli određenim potezima. Valja razumjeti, nema gore nego kad vam netko čeprka po intimi, a vi siroti samo želite pjevati i svirati pa ostaviti visokokvalitetan glazbeni sadržaj budućim naraštajima.

Maja Šuput

Ivan Herceg

Zoran Škugor

Nina Donelli

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter