Tko je to naljutio Hloverku?

Cajke tresu Makarsku, klub je blagoslovio i Rakitić, a manekenke i poduzetnici stalno ga posjećuju! Nogometaš preuzeo posao, plaća najskuplje zvijezde i iritira Direktoricu!


100posto
17.07.2019.14:05
Cajke tresu Makarsku, klub je blagoslovio i Rakitić, a manekenke i poduzetnici stalno ga posjećuju! Nogometaš preuzeo posao, plaća najskuplje zvijezde i iritira Direktoricu!
Foto: Nenad Dugi, Ranko Suvar, Ivo Ravlić / Cropix

sažeto

Goran Drmić, poznati nogometaš podrijetlom iz BiH, zgrće silni novac na klubu u Makarskoj, koji direktorici TZ-a baš i nije po volji


100posto
17.07.2019.14:05

'Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije... Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock'n'rolla... I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih fela... I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad... Baš sam ljuta', napisala je Hloverka Novak Srzić na svom Facebooku uoči večerašnjeg koncerta spomenute Jelene Karleuše u poznatom makarskom klubu.

Obrušila se tako na mladog privatnika koji klijenteli na makarskom primorju nudi ono što želi publika želi čuti. Nakon Jelene, iz makarskog kluba ne posustaju - dolaze im Milica Todorović, Aca Lukas, Jala i Buba, Mile Kitić, Saša Matić, Andreana Čekić i Aleksandra Prijović. Sve to do kraja srpnja. Bit će publici sigurno zanimljiv i nastup Jelene Rozge, koja u 'Panu' nastupa za desetak dana. Već su nastupe odradili folk/r'n'b/pop zvijezde Maya Berović i Rasta. Sve popunjeno, sve gori.

 
 
 
View this post on Instagram

Makarska tonight!💥💥💥

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 17, 2019 at 1:26am PDT

Mladi nogometaš preuzeo posao od kraljeva splitskog noćnog života

A tko je poduzetnik na kojeg se Hloverka obrušila? Radi se o nogometašu Goranu Drmiću, bivšem nogometašu Zagreba, Istre, Karlovca i par ruskih klubova. Klub je 2018. godine otkupio od Gordana Boljata i Marka Bralića - kojima mediji tepaju da su kraljevi splitskog noćnog života. Oni su, pak, prostor unajmili od Alena Bokšića, bivšeg reprezentativca koji je svoj klub zvao 'Opera'. Kada se 2008. godine klub upogonio pod imenom 'Petar Pan' i novim vlasnicima iz Splita, kum mu je bio je reprezentativac Ivan Rakitić - koji bi svakako odobrio Kitića i ostale goste.

'Digao tlak' Hloverki

Godinama se, pisala je svojedobno Slobodna Dalmacija, za klub tražila karta više, stotinjak metara dugi su bili redovi za ulazak u klub, a najpopularniji su bili domaći i folk izvođači. Manekenke, sportaši i poduzetnici - ekipa je to koju Petar Pan ugošćava tijekom cijelog ljeta već više od 10 godina.

Drmić je očito ostavio stari, provjereni recept djelovanja. Nije mu ovo niti prvi poduzetnički projekt. Na zagrebačkom Laništu posjeduje također ugostiteljski objekt, a kako je godinama ljetovao u Omišu, poznati su mu bili apetiti posjetitelja Makarske rivijere. Nakon što je klub preuzeo, izrazio je želju da pomogne u razvoju tamošnjeg turizma. S njim se očito ne slaže direktorica tamošnje Turističke zajednice, kojoj je cajki i 'Karleuša svih fela' preko glave.

Kontaktirali smo i sam spomenuti klub, no iz Petra Pana su nam poručili da na cijelu priču nemaju nikakvih komentara.

Ivo Ravlic / CROPIX

Jelena Karleuša

hloverka novak srzić

goran drmić

newsletter

Prijavite se na Newsletter