Svi smo mi Leonore

Buntovna švedska princeza valjala se po podu crkve na krštenju svoje sestrice


Ines Madunić
12.06.2018.16:00
Buntovna švedska princeza valjala se po podu crkve na krštenju svoje sestrice
Profimedia

sažeto

Malena princeza ima četiri godine i povijest preslatkih ekscesa zbog koje je svi obožavaju


Ines Madunić
12.06.2018.16:00

Švedska kraljevska obitelj krstila je svoju najmlađu princezu Adrienne. Ona je treće dijete princeze Madeleine i Christophera O'Neila. No, na krštenju u kapeli palače Drottnigholm u Stockholmu show je otela četverogodišnja princeza Leonore.

Preslatkoj djevojčici ceremonija je predugo trajala pa se prvo izula, a u jednom trenutku ustala i počela valjati ispred oltara na kojem je misu vodio nadbiskup Antje Jackelén.

I dok je njezina majka Madeleine, koja je u rukama držala malenu Adrienne, strogo gledala prema njoj i pokušavala joj došapnuti da se vrati na svoje mjesto, otac Christopher ju je neuspješno pokušavao dozvati.

Neopterećena svojom kraljevskom titulom i činjenicom da je osma u redu za švedski tron, kao i bijelom svečanom haljinicom, Leonore je pokušavala ubiti dosadu valjanjem po raskošnom tepihu kapele.

Kad joj je i to postalo dosadno, pokušala se igrati s mlađim bratom Nicolasom, no otac ju je brzo zaustavio.

Ni kasnije nije htjela obuti cipele pa je bila bosa i na službenom fotografiranju.

To nije prvi put da je djevojčica bila nemirna i zabavljala javnost, a živcirala svoje roditelje. Na krštenju svog bratića princa Oscara u crkvi je usred mise pala sa stolice jer se ljuljala, a kad je obitelj pozirala za službeno fotografiranje ona je počela plesati.

Zbog svega toga javnost je obožava, a mnogi uspoređuju nju i britansku princezu Charlotte, koja je također miljenica javnosti zbog svoje spontanosti.

kraljevska obitelj

Švedska

princeza Leonore

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter