Zaruke će potvrditi oko Božića?

Buduća uloga Meghan Markle u kraljevskoj obitelji izazvala je sukob u palači


Mirjana Filipović
15.10.2017.16:55
Buduća uloga Meghan Markle u kraljevskoj obitelji izazvala je sukob u palači
Profimedia

sažeto

Veza s princom Harryjem zvijezdi serije 'The Suits' donijela je brojne promjene u životiu


Mirjana Filipović
15.10.2017.16:55

Trebalo je nešto manje od godine dana nakon što je potvrdio vezu s Meghan Markle (36) da se princ Harry (33) sa svojom djevojkom po prvi put i službeno pojavi na nekom javnom događaju.

I učinili su to nedavno na Invictus igrama gdje je s njima bila i Meghanina majka Doria što je samo dodatna potvrda ozbiljnosti njihove veze. Sada se veće neko vrijeme nagađa i o tome da se par već zaručio, da će zaruke objaviti oko Božića, a da vjenčanje spremaju već za sljedeću godinu. Uzbudljivi su ovo mjeseci za kraljevsku obitelj pogotovo nakon što su Kate i William priopćili da čekaju i treće dijete.

Reuters

A uloga koju će Meghan imati u budućnosti trenutačno je glavni predmet rasprave, piše  Sky News. O svemu je za medije progovorila Dickie Arbiter, bivša tajnica za donose s javnošću kraljevske obitelji.  

- Došlo je do sukoba u organizacijskom timu kraljevske obitelji koji je zadužen za takve situacije - tvrdi Dickie.

Profimedia

A Harry i Meghan o razvoju svoje veze s javnosti ništa ne žele dijeliti dok o svemu ne porazgovaraju i obavijeste svoje obitelji. A kad napokon potvrde da su se zaručili, Meghan će se preseliti iz Toronta u Harryjev dom,  Kensingtonsku palaču u Londonu. Tako će i na pomoći kod priprema za svoje predstavljanje u medijima.

Reuters

- Vjerojatno će u svoj dom pozvati samo jednog fotografa i novinara s kojim će napraviti televizijski intervju - govori izvor.

Profimedia

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter