Nakon Ibize i Los Angelesa

Britanci snimili sezonu popularne reality sapunice na Hvaru, bogati i razvratni Englezi proveli dva mjeseca na našem otoku


Ines Madunić
26.07.2018.10:55
Britanci snimili sezonu popularne reality sapunice na Hvaru, bogati i razvratni Englezi proveli dva mjeseca na našem otoku
Instagram

sažeto

Made In Chelsea s emitiranjem počinje 6. kolovoza na britanskom kanalu E4


Ines Madunić
26.07.2018.10:55

Kako žive mladi i bogati Britanci? Sve što vas zanima o njihovom luksuznom životu punom drame i seksa možete gledati u reality sapunici "Made In Chelsea", a posebna ljetna sezona snimljena je ove godine na Hvaru.

Emitiranje počinje 6. kolovoza na britanskom kanalu E4, i to pod motom: "Mogu pobjeći iz Chelseaja, ali ne i od drame".

Grupa 14 prijatelja i ljubavnika u novoj sezoni tako će se suočiti s raskidima prijateljstava, ali i ljubavnih veza, optužbama za varanje, a pridružit će im se i neki novi likovi.

"Made In Chelsea" visokobudžetni je reality u kojem ne nedostaje drame kao i u drugim sličnim formatima, ali je sve podignuto na višu razinu jer se ipak radi o pripadnicima višeg engleskog društva.

Posebne ljetne sezone realityja prošlih su godina snimane u New Yorku, Los Angelesu, južnoj Francuskoj, Veneciji, Marakešu, Dubaiju, Saint-Tropezu te na Ibizi i Barbadosu.

 

Brand new #madeinchelsea coming soon 🎉

A post shared by Made in Chelsea (@e4chelsea) on Jul 24, 2018 at 4:20am PDT

Na Hvaru su bogati Britanci uživali u beach barovima, sunčanju na predivnim hvarskim plažama, raskošnim večerama i jahtama, a 16. sezona "Made In Chelsea" sigurno će dovesti još Britanaca na hrvatsku obalu.

 

Who’s excited for the #madeinchelsea Summer Series?

A post shared by Made in Chelsea (@e4chelsea) on Jul 19, 2018 at 4:19am PDT

reality show

Hvar

snimanje serije

Britanci

sapunica

Made In Chelsea

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter